Društvo

Novogodišnja čestitka gradonačelnika Zaječara Boška Ničića

FOTO: zajecar.info/screenshoot
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić čestitao je svim građanima Zaječara predstojeće praznike.

„Poštovani sugrađani, dragi Zaječarci, dragi prijatelji,

nalazimo se na izmaku jedne izuzetno teške godine u svakom pogledu za sve nas.

Želim, na pragu 2021. godine da svima nama poželim da u njoj u zdravlju sreći i veselju počnemo umesto strepnje da u život unosimo ponovo radost, da se radujemo razvitku i uspehu našeg grada.

I u prethodnoj godini bilo je puno toga što smo uradili za naš grad i za sve nas u 2021. godini čekaju nas velika iskušenja po pitanju razvoja grada, po pitanju novih radnih mesta, po pitanju sređivanja infrastrukture.

Siguran sam, kao što ste to činili i do sada, da ćete imati poverenja u ljude koji vode ovaj grad i da ćemo nastaviti i da ćemo u ovo vreme na dočeku 2022. godine, radovati se mnogim novim radnim mestima, novim kilometrima asfaltiranih ulica kako u gradu tako i u selu, novoj kanalizacionoj mreži, sređivanju brojnih drugih infrastukturnih problema koji su ostali i koji su se taložili 40-tak i više godina ali i početku rekonstrukcije našeg Zdravstvenog centra što je jedno od prioritetnih pitanja, mnogih drugih stvari koje smo započeli i da će strani investitori, nakon ulaska gasa u Srbiju i konekcije koja treba da krene prema Istočnoj Srbiji moći mnogo više da računaju na ovaj naš kraj.

Zbog svega toga, želim Vam srećnu Novu 2021. godinu, želim svima nama srećan Božić, ali da sve to dočekamo u ljubavi, zdravlju i veselju sa našim porodicama. Živeli!

Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara

Izvor: zajecar.info

Dodaj komentar