Društvo

Ničić: Sutra otvaranje dečijeg igrališta na Izvorskom putu

Atlas Servis - 24h pomoć na putu
Boško Ničić, grаdonаčelnik Zаječаrа

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, najavio je na svom fejsbuk profilu otvaranje novog dečijeg igrališta na Izvorskom putu.

„Sutra grad Zaječar, zahvaljujući izuzetnom zalaganju firme JKP “Timok održavanje, meštanima (a pre svega deci) sa “Izvorskog puta” predaje na korišćenje prvo sertifikovano dečije igralište u Zaječaru“, napisao je Ničić.

Na nekoliko stotina kvadratnih metara prostora, na uglu ulica Miloša Obilića i Bore Stankovića, smeštene su igračke za igru dece svih uzrasta, ali i klupe za odmor i staze za šetnju njihovih roditelja, baki i deka.

„Najzaslužniji za pokretanje ove inicijative, kao i inicijative za skoru izgradnju terena za male sportove, svlačionica i dr., u ovom naselju, na potezu iza bivše “Vodogradnje”, vrlo agilna grupa meštana, biće sutra sa nama.U dogovoru sa njima uskoro krećemo i gradnju trotoara i rasvete, u dužini od 550 metara, na potezu ulica Izvorski put (raskrsnica sa M.Obilića) do ulice Save Kovačevića“, kaže Ničić.

2 komentara

  • Stvaarno si prterao sa reklamom za JKP “ Timok Održavanje “ ili ti JKP “ Timočka Kraijina br. 2 „.
    Napravi trotoar do autobuske stanice – Nikolić, ako već nešto praviš. Al tebe to ne interesuje, to je interes nas zaječaraca, a tvoj interes su glasovi i još jedan mandat.
    Jedino mi je drago što se sa radovima približavaš “ Genčićevoj Vili „, gde se nadam da ćeš da nastaviš radove – al poljoprivredne.

  • heheee…al mu ga rece…bas kao da si me pitao..lopovcina kretenaska…kad smo vec tu..jel idu deca u o nu skolu u kotujevac? cisto pitam..onako…

Dodaj komentar