Izdvajamo Politika

Ničić osudio incidente ispred Skupštine Srbije i osuo paljbu po opoziciji

Objavom na svom fejsbuk profilu, gradonačelnik Zaječara oštro je osudio događaje ispred Skupštine Srbije koji su se odigrali jutros, pre početka sednice. Pored toga, Ničić se osvrnuo i na sinoćne proteste, nazvavši ih „nasiljem pod vođstvom Đilasa, Obradovića i kamarile“.

Gradonačelnikovu objavu prenosimo u celosti:

Blago rečeno potpuno sam u šoku …!

Prvi put, kao poslanik (tada se to zvalo delegat), ušao sam u Skupštinu RS 1989.godine. Mnogo sam toga gledao i u mnogo toga učestvovao u pet-šest, nevezanih, mandata u više od 30.godina profesionalnog bavljenja politikom. Danas, sedim zgranut scenama koje sam jutros video na ulazu u najviši državni organ Republike Srbije, i razmišljam šta je ovo i da li smo na pragu da anarhisti i fašisti, silom, preuzmu vlast svesni da su politički marginalci, i da zemlju sa puta prosperiteta skrenemo na put haosa. Usput, stavljati ovde eventualnu paralelu sa 5.oktobrom je suludo, jer tada najviši Dom države jeste bio ugrožen ali ne i najviši predstavnici vlasti – ljudi koje je narod izabrao da ih zastupaju.

Pir hordi koje su danas, na ulazu u Parlament Srbije, napale poslanike i ministre, nastavljajući sinoć započeto nasilje pod vođstvom Đilasa, Obradovića i kamarile, neko mora zaustaviti … zbog svih onih koji sutra žele da rade, grade i bave se politikom u demokratskoj državi Srbiji ! Koji roditelj će poslati dete, majka sina ili kćer, suprug suprugu, da budu narodni poslanici, znajući da će ih neko prebijati, cepati odeću i pretiti silovanjem i hapšenjem dok ulaze u najvišu instituciju države (?) ! Ono što usput, dragi moji sugrađani, morate znati je da u ovom našem gradu, postoji jedan “fini i uglađeni gospodin”, koji nije propustio nijedan skup ovih “piromana anarhije”, trudeći se da “nit smrdi-nit miriše”, glumatajući opozicionara u čistom belom mantilu, šurujući sa, do juče, perijanicama režima Saše Mirkovića (a ne SNS-a jer je on bio PRS) i koji je mnogo od Vas fascinirao svojom lažnom uglađenošću i , navodnom, finoćom.

Setite se ko je bio, i ko je bio u njegovoj pratnji, prilikom dolaska tajkuna Đilasa u Zaječar pre par meseci (?)! Policijski službenici sa “opozicionim liderom” na skupu tajkunskog vođe Đilasa ?! Deluje li Vam to normalno i jesu li Vam sada, posle ovog divljanja, Vama kojima se ta “finoća” sviđa pa udarate 👍❤️ , neke stvari jasnije ili ne ?! On ne naređuje (jer to i ne može), on moli, savetuje, apeluje …a ja Vam kažem, NE PLAŠITE SE VUKA već “VUKA” i “VUKOVA” U JAGNjEĆOJ KOŽI !

Takvi su isti kao i oni koji su fašističke horde, na čelu sa Boškom Obradovićem, poslali na poslanike i ministre, u najviši organ države Srbije !

STOP FAŽIZMU I ANARHISTIČKIM HORDAMA U SRBIJI !!!

7 komentara

Dodaj komentar