Politika

Ničić: Mediji, kriminalci i tajkuni lažima hoće da sruše Vučića

Atlas Servis - 24h pomoć na putu
Boško Ničić, grаdonаčelnik Zаječаrа

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, na svom fejsbuk profilu objavio je, kako kaže, lični stav, u kome navodi da „mediji, političari i kriminalci podređeni finansijskoj palici Đilasa, Šolaka i ostalih tajkuna lažima pokušavaju da ostvare jedini cilj“, a to je prema njegovim rečima rušenje predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Ničićevu objavu prenosimo u celosti:

Davno je, engleski književnik, Aleksander Pope izgovorio čuvene reči “ ko laže, ne zna kakvog se posla prihvata, jer mora izmisliti bar dvadeset drugih laži da bi održao prvu”.

Takvog, najprljavijeg posla, latili su se mediji, političari i kriminalci podređeni finansijskoj palici Đilasa, Šolaka i ostalih tajkuna čiji je jedini cilj, po svaku cenu i ne birajući sredstva i način, srušiti predsednika Srbije i SNS, Aleksandra Vučića.

Laž sustiže laž, svaka naredna gora i gnusnija od predhodne. Ništa nije sveto u ovom naumu, ni porodica, ni deca, ni prijatelji, apsolutno ništa.

Ubice i kriminalci postaju, u njihovom izopačenom naumu ka postizanju cilja, žrtvena jagnjad kojima se daje bezgraničan medijski prostor za širenje bestijalnih laži kako bi se predsednik, njegov brat i najbliži saradnici kriminalizovali.

Svesni ogromne podrške naroda svemu onome što je Aleksandar Vučić učinio na jačanju naše zemlje preostalo im je jedino da, dobrano logistički podržani od stranih službi koje ovo “masno” plaćaju, fabrikovanjem laži, par meseci pred izbore, pokušaju da lažima izazovu gnev šačice svojih istomišljenika i prevrat u zemlji.

Da njihovoj ludosti nema kraja, ali da im u tome pomažu i pojedinci iz državnog i pravosudnog “aparata”, očigledno je i najnaivnijem, apolitičnom, građaninu Srbije.

Da u tom naumu, uprkos tonama i laži i para, neće uspeti garant je narod Srbije ali i nekoliko stotina hiljada nas okupljenih u Srpskoj naprednoj stranci i spremnih da od lopova, kriminalaca, ubica i lažova branimo i predsednika i našu Srbiju.

Nema te sile koja će odvratiti predsednika Vučića, Vladu Srbije i sve časne ljude ove zemlje u započetoj borbi protiv kriminala.

Živela Srbija !

4 komentara

  • Batali engleskog književnika , batali Vučića on na tebe i ne računa. Razmišljaj kako ćeš sebe da spasiš. Ne misliš valjda da ćeš bezbrižno da šetaš Lubničkim brdom kad napustiš presto. Toliko si zla ljudima naneo, toliko si porodica zavio u crno, toliko si naroda finansijski upropastio da će sigurno da se pojavi naki Gavrilo Princip. Nijedno pusto ostrvo za tebe neće biti sigurno.
    Zaslužio si i mnogo gore stvari , a i tvoji pomagači u prljavim rabotama.

  • i ovaj debil ima obraza da prica o kriminalu!!!svasta si oni dozvoljavaju!treba ocistiti septičku jamu.sto pre.

Dodaj komentar