Društvo Izdvajamo

Nepostojeći objekat „Rok muzeja“ u spotu za najavu dolaska Aleksandra Vučića u Zaječar (VIDEO)

foto: FB/printscreen

U video spotu kojim se najavljuje poseta predsednika Aleksandra Vučića Zaječarskom okrugu prikazana je i zgrada „Rok muzeja“. Jedini problem je što ta zgrada u Zaječaru ne postoji!

U okviru kampanje „Budućnost Srbije“ predsednik Aleksandar Vučić prema najavama koje stižu od čelnika zaječarske vlasti posetiće u subotu 15. juna Zaječarski okrug. Za tu priliku napravljen je i promo video spot kao najava dolaska.

U video spotu se pored kadrova fabrika, bolnica i puteva koji su obnovljeni ili otvoreni u drugim delovima Srbije prikazuju i kadrovi napravljeni u Zaječaru, pa se ističe novosagrađeni most u Kotlujevcu, kao i nedavno otvoreni tržni centar „Kapitol Park“

Ono što svima koji žive na ovim prostorima upada u oči je kadar na kojem se vidi zgrada „Rok muzeja“ za koju je kamen temeljac položio lično Bili Ajdol, ili je bar trebalo da položi. Ova zgrada zaista deluje impresivno, vrlo moderno i reklo bi se futuristički…. Jedini problem je što u gradu na Timoku ova zgrada definitivno ne postoji.

Nažalost, radi se o video animaciji, ili prosto rečeno video maketi zgrade koja je trebalo da se izgradi na Kraljevici, pre nego što je doneta odluka da se gradnja ostavi za neko bolje vreme.

Da li je kreatorima spota promakla činjenica da ova zgrada u Zaječaru ne postoji ili je neko želeo da predstavi stanje onakvim kakvo trenutno nije, ostaje nam samo da priupitamo predsednika u subotu 15. juna.

Pogledajte video spot:

5 komentara

  • a šta drugo može da ikzmisli jadnik i bednik boško ničić !!!iskrsno se nadam da ćemo mu uskoro videti ledja i njemu i njegovoj bulumenti.ZATVOR!!!!!

  • za pametne lepo kaze kada se pojavi slika muzeja „i planove za dalji razvoj“ sto znaci da se i vodi kao buduci plan,tj u spotu se nigde ne kaze da vec muzej POSTOJI,vec da je jedan od planova…kako je autor ovog teksta izvukao i odakle da je receno da ta zgrada u Zajecaru postoji ne znam.

    Umesto opozicionih gluposti cime biste davili predsednika hajde lepo da se postave prava pitanja
    pitanja tipa da ni mi ovde nismo gubavi i da bi nam dobro dosla neka fabrika i pogon da se uposle jadni ljudi koji su primorani da rade u Ceskoj i Slovackoj,a takvih je poprilican broj.Pa umesto prazne demagogije i opozicionog proseravanja hajde konkretno da podignemo grad na noge,i konkretna pitanja za predsednika da ne bi mogao da izvrda,ako ovdasnja opozicija planira da ovu posetu pretvoru u politicku promociju i prepucavanja onda nam stvarnonista ni ne preostaje nego trbuhom za kruhom.

  • … ako obratite pažnju, sliku sa muzejom prati tekst o „planovima za dalji razvoj“, tako da to nije slučajno uvačeno u spot…

  • Dolazi nam AV u Zaječar u subotu 15. juna, otvoriće sezonu kupanja na gradskom bazenu pa će tom prilikom prvi skočiti u bazen a posle i Boško za njim.

Dodaj komentar