fbpx

RUPA DO RUPE – ZAKRPA! Minulog vikenda zakrpljenje udarne rupe u brojnim zaječarskim ulicama

Preporuka:

Sindikati prosvete traže veće plate

Reprezentativni sindikati u obrazovanju uputili su zahtev Vladi Srbije za hitnu korekciju koeficijenata na osnovu kojih se izračunavaju plate,...

Smanjen broj radnika na crno u Srbiji za četvrtinu

Tokom 2019. godine, zabeleženo je 12 938 osoba koje su radile "na crno", što je za 4088 ljudi manje...

Zapalio se automobil ispred zaječarskog SUP-a

U ulici Nikole Pašića, ispred zaječarske Policijske uprave nešto pre 13 sati zapalio se automobil zaječarskih registracionih oznaka. Prema informacijama...
- Reklama -  

Minulog vikenda u gotovo svim poprečnim ulicama naselja Kotlujevac u Zaječaru, ali i poprečnim ulicama desne obale Timoka iz pravca grada urađeno je jesenje krpljenje udarnih rupa na putu.

Izvođači radova firme „Evrotrgovina“ iz Donje Mutnice su nakon čišćenja i pripremanja terena u dane vikenda i zakrpili udarne rupe.

One su gotovo svim učesnicima u saobraćaju predstavljale veliki problem, naročito u mesecima kada ih prekriju obilne padavine, pa postaju gotovo nevidljive.

Nakon šišanja šiblja i orezivanja drveća u gotovo svim glavnim saobraćajnicama u gradu, polako se privode kraju jesenji radovi održavanja puteva i spremno dočekuje zimski period sa obilnijim padavinama.

Grad je ove godine za letnje održavanje saobraćajnica izdvojio oko 26 miliona dinara, dok je za narednu 2018. godinu rezervisano oko 200 miliona dinara za održavannje javnog osvetljenja, oko 22 miliona za održavanje javnih zelenih površina i oko 41 milion za održavanje čistoće na površinama javne namene.

Pogledajte galeriju fotografija:

 

- Reklama -

1 KOMENTAR

  1. Zaječarske ulice nisu i kotlujevačke ulice, a ulica Đure Salaja izgleda kao mesečeva površina ! ulica Pana Djukića takođe ! Spomenuću i Crnorečku ulicu. Da nastavim ? To su zaječarske ulice !

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: