fbpx
Društvo

RUPA DO RUPE – ZAKRPA! Minulog vikenda zakrpljenje udarne rupe u brojnim zaječarskim ulicama

Minulog vikenda u gotovo svim poprečnim ulicama naselja Kotlujevac u Zaječaru, ali i poprečnim ulicama desne obale Timoka iz pravca grada urađeno je jesenje krpljenje udarnih rupa na putu.

Izvođači radova firme “Evrotrgovina” iz Donje Mutnice su nakon čišćenja i pripremanja terena u dane vikenda i zakrpili udarne rupe.

One su gotovo svim učesnicima u saobraćaju predstavljale veliki problem, naročito u mesecima kada ih prekriju obilne padavine, pa postaju gotovo nevidljive.

Nakon šišanja šiblja i orezivanja drveća u gotovo svim glavnim saobraćajnicama u gradu, polako se privode kraju jesenji radovi održavanja puteva i spremno dočekuje zimski period sa obilnijim padavinama.

Grad je ove godine za letnje održavanje saobraćajnica izdvojio oko 26 miliona dinara, dok je za narednu 2018. godinu rezervisano oko 200 miliona dinara za održavannje javnog osvetljenja, oko 22 miliona za održavanje javnih zelenih površina i oko 41 milion za održavanje čistoće na površinama javne namene.

Pogledajte galeriju fotografija:

 

1 komentar

  • Zaječarske ulice nisu i kotlujevačke ulice, a ulica Đure Salaja izgleda kao mesečeva površina ! ulica Pana Djukića takođe ! Spomenuću i Crnorečku ulicu. Da nastavim ? To su zaječarske ulice !

Dodaj komentar