fbpx

Ministar obećao: Kompletna rekonstrukcija škole Ljubica Radosavljević-Nada (VIDEO)

Preporuka:

Polaganje venaca za Dan državnosti u Zaječaru

Građani Srbijе u subotu, 15. februara proslavljaju Dan državnosti, u spomеn na dan kada jе na zboru u Orašcu...

Učenici Ekonomsko-trgovinske škole među pet najboljih na konkursu „Pokreni-promeni“

Učenici Ekonomsko-trgovinske škola iz Zaječara osvojili su 4. mesto na ovogodišnjem konkursu pod nazivom "Pokreni - promeni", koji organizuje...

Podsticaji u poljoprivredi u 2020. godini

Novčana sredstva po nedavno objavljenoj Uredbi o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2020. godini uobičajeno su...
- Reklama -

Ministar prosvete je danas u poseti Zaječaru održao sastanak sa aktivom direktora zaječarskih škola i obišao Tehničku skolu u Zaječaru kao i školu Ljubica Radosavljević Nada.

Projekat vredan 140 miliona dinara koji je namenjen za kompletnu rekonstrukciju škole Ljubica Radosavljević Nada je bila centralna tema danasnjeg sastanka. Direktor Novica Dimitrijević je izrazio veliko zadovoljstvo što će se izvršiti kompletna rekonstrukcija škole i naglasio da je ovo najveća suma novca uložena u školstvo u Zaječaru do sada.

Ministar je naglasio da su škole u Zaječaru u predhodnom periodu bile zapostavljene i da se to stanje mora promeniti i da nikada više ne dođu u situaciju da računi škola budu blokirani  i nemaju osnovna sredstva za rad.

Pogledajte prilog ONLINE TELEVIZIJE

 

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: