fbpx
Izdvajamo Politika Srbija

Međusobna prepucavanja sokobanjskih naprednjaka obeležila početak lokalne kampanje

levo Miloš Veljković - desno Vladimir Milovanović
I

ntervju prvog čoveka sokobanjskih naprednjaka i zamenika predsednika opštine Sokobanja Vladimira Milovanovića režimskom portalu sokobanjapress.com, upriličen od strane odborničkog kandidata sokobanjskih naprednjaka u ulozi „novinara“, inače ambiciozno zamišljen kao uvod u predizbornu kampanju pod naslovom „Uradili smo mnogo“, doživeo je debakl i surovi demanti ni od koga drugog do odbornika SNS u aktuelnom sazivu sokobanjske skupštine iz sela Čitluk Miloša Veljkovića.

U objavi na svom facebook profilu Miloš je demonstrativno obznanio da istupa iz članstva SNS zbog neispunjenih obećanja iz prethodne predizborne kampanje. Dobri poznavaoci prilika u lokalnom odboru SNS u Sokobanji ističu da je Miloš više puta ukazivao lokalnom rukovodstvu da neće imati sa čim pred birače u svom selu, da od mnogobrojnih obećanja nije ispunjeno ništa i da je narod u selu ogorčen zbog toga.

Post Miloša Veljkovića:

Inače, Miloš slovi za odbornika koji je u lokalnu politiku ušao sa časnim namerama, bez želje da iz toga izvuče neku ličnu korist. Interesantno je da su se u polemiku koja se nakon toga otvorila na Miloševom profilu uključili i drugi članovi SNS, od kojih su neki i predsednici mesnih zajednica, potvrđujući Miloševe reči i ističući da ni situacija u njihovim sredinama nije mnogo bolja.

Osim što je svojim javnim obraćanjem potvrdio ono što je u Srbiji već opšte poznato – partijsko zapošljavanje u javnim preduzećima, napredovanje u službi linijom partijske lojalnosti, zloupotreba javnih resursa u partijske svrhe – Milošev slučaj zanimljiv je i kao potvrda teze da SNS napuštaju svi članovi, simpatizeri i glasači koji su se vodili časnim motivima, i da ostaju samo interesno vezani, ucenjeni, potkupljeni ili na drugi način korumpirani.

Dodaj komentar