U davnim vremenima zlato su nazivali eliksirom života. Savremena medicina dokazala je blagotvornost delovanja zlata na ljudski organizam, te su širom sveta popularni takozvani “zlatni SPA tretmani”.

Prilikom tretmana koristi se ulje koje sadrži 24-karatno zlato koje se cepa u najmanje čestice, kako bi mali molekuli listića zlata lakše prodrli u telo uz osećaj blagostanja i umirujućeg dejstva.

Po ovaj „zlata vredan“ tretman više ne morate ići u druge zemlje, pa čak ni gradove. Jer zlato dovodimo pravo kod vas.

Centru kiropraktike i fizikalne terapije „Ist Manual Radenković“ možete uživati u masaži sa 24-orokaratnim zlatom uz njihova najbolja ulja bez parabena i sulfata.

“ Ulje učinkovito revitalizuje i omekšava kožu, idealno je za detoksikaciju, tonifikaciju i regeneraciju, a krajnji efekat je podmlađena koža.

Masaža zlatnim uljem osim obnavljanja i podmlađvanja kože, zlato(aurum), samo po sebi ima sposobnost da leči depresivna stanja, glavobolju, bolesti srca, artritis, kao i bolesti vezivnog tkiva.

Zlato odgovara svim onim ljudima koji su aktivni, idealistima i koji sebi postavljaju visoke ciljeve.

Pripremili smo najbolje iz prirode za vašu blistavu kožu i osećaj zadovoljstva“, poručuju iz centra „radenković“.

Ako ste zainteresovani za  „zlatnu masažu“, posetite Centar kiropraktike „Ist Manual Radenković“ koji su od sada tu i u službi vaše lepote.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here