Društvo

Lokalnim samoupravama istočne Srbije predstavljen javni konkurs za finansiranje projekata razvoja turizma u 2019. godini

Pred 30-ak predstavnika opština i gradova i turističkih organizacija istočne Srbije javni konkurs za dodelu subvencija i transfera za finansiranje projekata razvoja turizma u 2019. godini predstavili su stručnjaci iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, šef odseka za infrastrukturne projekte Zoran Ostojić sa saradnicima.

Nakon upoznavanja sa uslovima Konkursa, predstavnici lokalnih samouprava istočne Srbije su tokom diskusije sa stručnjacima iz Ministarstva, predstavljali svoje projektne ideje za unapređenje lokalne turističke infrastruktur, kojima žele da konkurišu u 2019. godini i dobili su stručni komentar i preporuku kako da se dalje razvije projektna ideja i šta je potrebno da se pripremi uspešna projekta prijava.

Konkurs je otvoren do 31. marta 2019. za projekte promocije i edukacije u turizmu, a do 1. oktobra 2019 .za infrastrukturne projekte u turizmu.

Više o uslovima konkursa možete pogledati ovde.

Dodaj komentar