Izdvajamo PR tekstovi

Lidl stigao i u Zaječar

Atlas Servis - 24h pomoć na putu
FOTO: zajecaronline.com

Prva Lidl prodavnica u Zaječaru, u Čupićevoj ulici 10a, počela je sa radom jutros u 8 časova. Presecanjem vrpce ispred Lidla predstavnici ove kompanije i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić otvorili su vrata Lidl prodavnice. Ovim je grad na Timoku postao 29. grad u Srbiji u kojem kompanija nudi jedinstveno iskustvo kupovine i asortiman sa više od 1800 proizvoda stranih i domaćih dobavljača.

FOTO: zajecaronline.com

Lidl će i potrošačima u Zaječaru omogućiti jednostavnu kupovinu i veću uštedu ne samo novca, već i vremena, budući da se na policama u prodavnici mogu naći pažljivo odabrani proizvodi visokog kvaliteta po niskoj ceni. Tradicionalno povodom otvaranja kompanija Lidl Srbija spremila je specijalna sniženja za prve posetioce.

FOTO: zajecaronline.com

Kompanija Lidl Srbija je u proces izgradnje nove prodavnice u Zaječaru aktivno uključila srpsku građevinsku industriju, tako što su glavni izvođač radova, kao i više od 15 podizvođača, domaće firme.

„Radujemo se što smo postali deo zajednice u Zaječaru. Od danas i potrošačima iz ovih krajeva možemo da ponudimo brzu i jednostavnu kupovinu. Kroz tematske nedelje obradovaćemo naše sugrađane novim proizvodima iz različitih kuhinja širom sveta, ali i raznovrsnom ponudom neprehrambenih proizvoda, posebno odećom sa nemačkom garancijom kvaliteta. Svako jutro, na Lidl pijaci će ih čekati sveže voće i povrće koje svakodnevno stiže u naše prodavnice“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija; FOTO: zajecaronline.com

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić poželeo je dobrodošlicu kompaniji Lidl Srbija koja započinje poslovanje u tom gradu.

„Dolazak Lidla u grad Zaječar neće doneti građanima samo mogućnost dobre kupovine, već i širi asortiman proizvoda, po povoljnim cenama, nova radna mesta za tridesetak novozaposlenih radnika sa sigurnim primanjima i mogućnošću, shodno zalaganju, napredovanja. Ovo je još jedan primer da je naš grad na putu napretka uzevši u obzir da velike kompanije, što Lidl nesumnjivo jeste, pažljivo biraju sredine u kojima će otvoriti ovako velike markete. Još jednom zahvaljujem kompaniji Lidl zato što je odabrala Zaječar za ovu investiciju i uvrstila ga u svoju porodicu“, rekao je Ničić.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić; FOTO: zajecaronline.com

U znak podrške mamama iz Zaječara, Lidl će dodeliti pakete sa kozmetičkim proizvodima u okviru projekta „Taši, taši“ kompanije Apello. Lidl je za sve bebe koje se rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 1. do 7. oktobra, u porodilištu Zdravstvenog centra Zaječar, obezbedio „Bebinu čarobnu kutiju“ proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

U isto vreme otvorena je i prodavnica u Zrenjaninu, pa kompanija Lidl Srbija sada broji ukupno 43 prodavnice širom Srbije. Radno vreme novih Lidl prodavnica u ova dva grada, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

FOTO: zajecaronline.com

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih diskontnih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 43 prodavnice u 29 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

3 komentara

  • a pogledaj ove iza kako su se umudrili..kao da su prdnuli pred kuma…cekaju poklone…hahaaaaaaa

  • Stvarno je naš grad “ Na putu oporavka “ – idemo ka Aprilu i tvom kraju, što će biti pravi napredak.Bravo za sliku, ovo vam je najbolja slika koja ilustruje trenutnu “ elitu “ našeg grada. Sa maskama ste gori od bande Đesi Đejmsa, i ne znam kako su vas samo pustili u prodavnicu. To je verovatno bio i test za obezbedjenje i sigurnosne kamere.
    Gledam sliku i pitam se kako si izašo na vazduh bez skafandera iz Vu Hana.Pacovi “ pozadinci „su takodje uslikani u punom sjaju.
    Moram da te podsetim da je “ Blic “ objavio da su istog dana odabrani za otvaranje prodavnice Bor i Zaječar. Zahvaljujući vama dvojici “ pobratima “ smo godinama išli u “ Lidl “ u Bor i Vidin.
    Zaječarci, kad stanu iza paravana, sa olovkom u ruci u Aprilu mesecu ovu sliku i blam NE smeju da zaborave.

Dodaj komentar