fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo Izdvajamo PR tekstovi

“Kreativna škola” organizuje kurseve stranih jezika za sve uzraste!

Studio za podučavanje i prevođenje “Kreativna škola” iz Zaječara, organizuje kurseve stranih jezika za sve uzraste.

BUDITE KREATIVNI I POSTANITE UČENIK “KREATIVNE ŠKOLE”!

“Kreativna škola”  organizuje kurseve engleskog, francuskog, nemačkog, ruskog, španskog i italijanskog jezika za decu predškolskog uzrasta, učenike osnovnih i srednjih škola, kao i za odrasle.

Specijalizovani i intenzivni kursevi za sve nivoe učenja.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti od 1. do 20. septembra ove godine.

Zainteresovani se mogu javiti Jasmini Kladar, profesoru engleskog jezika, na broj telefona: 063 723 44 94 ili lično u “Kreativnoj školi” iza nekadašnje Robne kuće Beograd u Zaječaru, svakog radnog dana od 18 do 20 časova i subotom od 11 do 13 časova.

Više informacija na: E-mail: kreativna.zajecar@gmail.com i www.kreativnaskola.weebly.com.

“Kreativna škola” u Zaječaru osnovana je 2013. godine sa ciljem da promoviše značaj i ulogu znanja stranih jezika kao i upoznavanje sa elementima civilizacije, kulture, običaja i načina života naroda čiji se jezik uči. Nastava je usklađena sa školskim programom i predznanjem polaznika. U nastavi se koriste originalni, provereni i, od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije, odobreni udžbenici, kao i savremene metode učenja i nastavna sredstva. Кod polaznika se postepeno razvijaju sve jezičke veštine. Posebna pažnja posvećuje se komunikaciji. Znanje i napredovanje učenika se neprestano prati i proverava periodičnim testiranjem.

Nastavu izvode nastavnici sa iskustvom. Rad se izvodi u grupi do 8 polaznika. Nastava traje od septembra do juna. Na kraju školske godine učenici dobijaju polažu završni ispit i dobijaju Potvrdu o pohađanju kursa.

Dodaj komentar