Neke sjajne priče

Kratka prostačka kolumna

srednji prst
foto: kolumnista.com

UPOZORENJE: TEKST KOJI IMATE NAMERU DA PROČITATE OBILUJE REČIMA KOJE JE KORISTIO VUK STEFANOVIĆ KARADŽIĆU U „CRVEN BANU“ I RADE ŠERBEDŽIJA U FILMU „VARIOLA VERA“. AKO VAM TA VRSTA KOMUNIKACIJE NE ODGOVARA, MOLIMO DA DANAS PRESKOČITE OVU INTERNET STRANICU.

Najpre – izvinjenje svima onima sa kojima delim život, prijateljstvo, posao, kafu. čaj, životni prostor, uverenja, istomišljenike i neistomišljenike. Izvinjenje zbog toga što ću danas da psujem.

E, sad…

Pošto mi je pun kurac Fejsbuk teoretičara koji svoje dupe nisu mrdnuli iz stolice dok su pozivali na kojekakve vidove građanske neposlušnosti, pošto zaista više ne mogu da (bez povraćanja) slušam nova sranja o protestima na društvenim mrežama, a da dobijem blažu formu alergijskog napada kada pročitam nove teorije o neophodnosti da se razotkrije zavera protiv vaskolikog srpskog naroda rešio sam da sve te takve seratore zamolim neke stvari:

Zamolio bih da mi se iz života, onog stvarnog i onog virtuelnog, zauvek sklone sve one pizde seru o „iskvarenosti srpskog naroda koji ništa ne bi hteo da radi za bolje sutra“. Moroni, drugi i bolji narod nemate. A nemate ni muda da se prilagodite tom narodu i da ga okrenete ka sebi.
Takođe bih zamolio da se samoukinu svi oni retardi koji šire defetizam da je „sve unapred odlučeno“ da se „u ovoj zemlji ništa ne može promeniti“, jer ako je tako, spakujte svoje kofere i terajte se u tri lepe pizde materine. Ionako je ovo premala bara.

Dalje, zamolio bih sve kretene koji seru kako je „nemoguće skloniti ove sa vlasti“, da pođu putem kojim su krenuli ovi iz prethodnog pasusa, jer je jedini problem u tome što jednostavno – nemate muda da stanete, stegnete zube i kažete – e nećemo više ovako!

Zagovornicima nevažećih i belih listića poručio bih da ne eksperimentišu više i da se ne zajebavaju svojim građanskim pravom, jer jedino građansko pravo, a i obaveza u ovom trenutku da se suprotstavite partokratiji koja se otela kontroli.

Poručio bih pizdama (a kao što znamo, to je karakterna osobina) i duhovnim pičkama (posebna vrsta organa, koja nije opisana u filmu Variola vera) koji nemaju muda da se bore jer ih je strah pritiska, pretnji, telefonskih poziva i sličnih pojava da se pod hitno učlane u trenutno vladajuću stranku kako bi sebi sačuvali lažnu bezbednost i stvorili privid kako su se osigurali od nenadanog otkaza u javnoj službi.

Poručio bih onim govnarima koji ne glasaju da nemaju pravo da progovore nijednu jedinu reč o stanju u zemlji, lopovima, kurvama političarima i ostalim pojavama vezanim za Nemanjinu 11 ili Skupštinu Srbije. Time što niste izašli na izbore, gospodo govnari, jednostavno ste, prema postojećim zakonima, dali legitimitet ovoj bandi koja sada puni svoje džepove, gradi kuće po kojekakvim odmaralištima, crkve pokajnice na svojim imanjima, a za narod ih zabole dupe.

Pripadnicima kvazi opozicije rekao bih da se osveste i izbace iz svojih redova sve lopove. Sve. Jedan jedini ako ostane među vama – biće dovoljan za svaku vrstu konačne osude.

Onima koji se još nisu opredelili, koji postavljaju pitanja „za koga“, „kako“, „s kim“, „svi su isti“ kažem jednostavno – ne serite više. Ako je po vašem mišljenju baš tako – imate tri izbora:

1) Pasoš i kofer u ruke
2) Krenite u desno
3) Krenite u levo

Istorija (pa čak i ova najnovija) vam jasno govori u kom pravcu morate da idete.

A meni nemojte pričati o tome kako su svi isti.

Vrlo dobro znamo da nije tako.

I vi i ja.

Samo treba imati muda.

I to je sve

Izvor: kolumnista.com ( Aleksandar Bećić )

4 komentara

 • B R A V O,B R A V O,B R A V O!!!
  Tako se krešu svi seratori,koji nemaju MUDA !!!

  Nešto nema onih komentatora iz prošle kolumne?!
  Da se nisu pronašli u ovoj?!

 • … kako danas svako moze da napise sta god mu padne na pamet, a da nije gramaticki ispravno… srozavanje portala na delu…

 • Бојкот избора + бели листићи + ,,променимо гаће, биће нам боље,, + сви су исти = СНС-ПРС/Вучић и Мирковић !!!
  Уживај народе мој !

Dodaj komentar