PR tekstovi

Jesenja akcija – 20% POPUSTA na kompjutersku trakciju kičme u Centru Radenković

trakcija kičme
U Centru kiropraktike i fizikalne terapije u toku je promotivna AKCIJA u kojoj odobravamo 20% POPUSTA na  kompjutersku trakciju (spinalana dekompresija) cervikalne i lumbalne kičme. Navedeni popust možete iskoristiti do 21. oktobra 2018. godine.

Dekompresijski tretman kičme (DTK) je neoperativni tretman koji postiže odlične rezultate kod teških slučajeva diskus hernije, degenerativnih promena, artritisa, stenoze spinalnog kanala i pritiska na nervne korenove. DTK deluje na način da izmenjujući laganu trakciju i razvlačenje, odnosno povećanje međupršljenskog prostora svega 1-2 mm, oslobađa živce – između njih, smanjuje bol, trnjenje, glavobolje, vrtoglavice kao i slabosti u šakama i stopalima.

trakcija kičme

Trakcija kičme – Ist Manual Radenković

Mnoge kliničke studije pokazuju efikasnost dekompresijskog tretmana kičme od 75-86% uspešnosti u popuštanju boli i simptoma. Napredovanje u opremi i procedurama dovele su do velikog unapređenja efikasnosti. S tim  u vezi, iako je trakcija kičme prisutna dugi niz godina, dekompresijski tretman kičme je nešto novo. Svaki dekompresijski tretman je vrsta trakcije, ali svaka trakcija nije dekompresijska. Kompjuterski je kontrolisana i dizajnirana da primeni dekompresiju bez refleksnih paravertebralnih mišićnih kontrakcija.

trakcija kičme

Trakcija cervikalne kičme – Ist Manual Radenković

Ona kontroliše varijacije u stilu trakcije uklanjajući mišićnu napetost. Terapeut može da kontroliše koliko snage istezanja pacijent oseća, kao i koliko trenje istezanje i koliko često će se ono ponoviti u intervalima.

Iz dugogodišnjeg iskustva  iz prakse pokazalo se da je jako efikasna i kao metoda za relaksaciju i opuštanje paravertebralne muskulature te se preporučuje i kod ljudi koji nemaju kliničku sliku već žele da rasterete kičmeni stub i omoguće telu pravilnije držanje.

Svoj termin možete zakazati putem telefona: 019 424 024 ili 069 602 442

Dodaj komentar