Društvo Sport

FK Timok 1919 obeležio klupsku slavu – Mitrovdan

Predstavnici uprave, članovi kluba i fudbaleri, u prostorijama na gradskom stadionu obeležili su klupsku slavu Timoka – Mitrovdan.

Novi predsednik kluba i ovogodišnji kolačar, Milorad Vučković, čestitao je svima slavu i poželeo mnogo uspeha i dobrih rezultata kako u tekućoj, tako i u narednoj sezoni.

„Ovo je veliki dan za nas, kada se svi simpatizeri, navijači, igrači i mi iz uprave okupljamo da proslavimo našu slavu. Zahvaljujem svima koji su došli i čestitam slavu koju ove godine obeležavamo po šesti put. Svi zajedno se trudimo da izađemo iz ove krizne situacije u kojoj se Timok nalazi. Uz pomoć države, lokalne samouprave i gradonačelnika, nadam se da će sledeća godina biti mnogo bolja za klub, kako po rezultatima, tako i u infrastrukturi. Gradi se novi stadion, dobićemo jedno velelepno zdanje, gde će biti izvanredni uslovi za sve fudbalere u Timočkoj krajini, što će naš grad i klub učiniti centrom istočne Srbije za razvoj fudbala“, rekao je Vučković.

Timok nije beležio sjajne rezultate u jesenjem delu sezone, ali iz kluba su optimistični i očekuju da će u nastavku sezone stvari doći na svoje, da će klub zadržati mesto u Srpskoj ligi, a od naredne sezone krenuti u pohod na Prvu ligu.

Dodaj komentar