fbpx
PR tekstovi

Evo rešenja za vaš odmor!!! Agencija Coral Tours – Zaječar!!!

Izabrali ste destinaciju za ovogodišnje letovanje, a sad treba odlučiti preko koje agencije ćete uplatiti aranžman. Nimalo lak posao, s obzirom da se poslednjih godina često dešavalao da turističke agencije nestanu preko noći, sa sve parama turista. Stalno se mota pitanje – kako da se i vama to ne dogodi?

Najbolje je da vam neko preporuči agenciju sa kojom je već putovao i ima dobro iskustvo. Agencije za koje niko nikada nije čuo, najbolje je izbegavati ili ih dobro proveriti.

Provera se može uraditi na APR i NBS sajtovima, na kojima se nalaze relevantni podaci o registrovanom punom poslovnom imenu i adresi, matičnom broju, datumu registracije, pretežnoj delatnosti, (osnovnom) osnivačkom kapitalu, vlasnicima, zastupnicima, PIB, tekućem računu…

Turistička agencija Coral Tours bavi se subagenturom, tj prodajom turističkih aranžmana vodećih tour-operatora (letovanja, zimovanja, banjski turizam, ekskurzije, krstarenja, šoping ture, sajmovi,… za sve destinacije u Srbiji i u svetu).

U agenciji Coral Tours možete kupiti autobuske karte, avio karte za sva odredišta i dobiti informacije i usluge iz oblasti turizma i hotelijerstva.

Od 1997, kada je osnovana kao prva privatna turistička agencija u Zaječaru, naša firma napreduje u svim aspektima poslovanja, proširuje sadržaje i unapredjuje kvalitet ponude, a sve u skladu sa iskustvima modernog svetskog turizma. Poštujući potrebe klijenata svih kategorija, Coral Tours je razvio vrhunski proizvod-informaciju! Ta informacija-brza i prava, zasnovana na obrazovanju i neposrednom iskustvu zaposlenih-jeste razlog zbog koga treba da dodjete baš kod nas.Dočekaćemo Vas ljubazno, u prijatnom ambijentu, spremni da Vas uslužimo.

Za tu poslovnost odgovorni su:

  • Danijela Kalinović, direktor i vlasnica agencije

Rodjena 19.01.1973.u Podgorici. Diplomirala je medjunarodni marketing na Fakultetu za menadžment u Zaječaru i stekla zvanje mastera na smeru hotelijerstvo Univerziteta Singidunum u Beogradu.

  • Jelena Djordjević-Miletić, agent prodaje

Rodjena 05.06.1982.u Zaječaru.Diplomirala je istoriju umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Agencija Coral Tours nalazi se u podrumu tržnog centra  na Trgu Oslobodjenja u Zaječaru.

Iz ponude izdvajamo:

Grčka:

grcka 1

Bugarska:

bugarska 1

 

I još mnogo toga…

Požurite i rezervišite vaš odmor po EXTRA cenama, samo u Coral Tours-u. Više informacija na sajtu www.coralzajecar.com. 

Napomena: Ovaj tekst je sponzorisan i sadrži plasiranje robe. Sponzor objave Coral Tours Zaječar

Dodaj komentar