Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom

„Eko patrola“ zasadila mladice javora, i postavila kante za smeće (VIDEO)

U naselju Podliv, kod česme, neformalna omladinska grupa „Eko patrola“ danas je zasadila mladice javora, i postavila kante za smeće.

javor2

Veliki broj pristalica ovog pokreta okupilo se danas u podlivu kako bi pomogli da akcija protekne u najboljem redu.

Mladen Radovanović, član grupe „Ekološke patrole Jaz“ istakao je razloge postavljanja kanti, sađenje javora, kao i ulepšavanje okoline oko česme u naselju Podliv.

eko1

“Došli smo na ideju da malo ulepšamo život našim sugrađanima u naselju Podliv. Zasadili smo sadnice javora, postavili kante za smeće, i nadamo se da će to biti čuvano, da se neće uništiti”, istakao je Radovanović.

Nebojša Nikolić, takođe član „Ekološke patrole Jaz“ zahvalio se svima koji su pomogli organizaciju ove akcije.

eko2“Zahavlio bih se Ministarstvu omladine koje je omogućilo ovaj projekat.Zahvalio bih se i predstavnicima lokalne samouprave, predstavnicima treće mesne zajednice, kao i svima koji su nam pružili podršku”, rekao je Nikolić.

Uređenju su prisustvovali  predstavnici lokalne samouprave, predsednik Treće mesne zajednice, predstavnici javnih preduzeća kao i Udruženja Za česme.

javor1

Omladinski volonterski projekat „Eko patrola“ sprovodi neformalna omladinska grupa „Ekološka patrola Jaz“ u okviru nacionalnog programa Mladi su zakon, uz podršku resurs centra za Zaječarski i Borski okrug, kao i Odred izviđača „Đorđe Simeonović“ Zaječar.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar