fbpx
Politika

Dr Nenad Ristović: Sve zloupotrebe u kampanji samo dokazuju da je VLAST U PANICI (VIDEO)

U kampanji za lokalne izbore, obišli smo većinu zaječarskih sela, obišli smo i naselja u gradu i jasno je da je pobeda blizu! VLAST JE U PANICI – poručio je Dr Nenad Ristović, kandidat za gradonačelnika Zaječara, na današnjoj konferenciji za novinare. 

Njihova panika se ogleda u nemilosrdnoj zloupotrebi svih republičkih, državnih i gradskih resursa i službi u svrhu svoje propale kampanje.

Jedan čovek je preko noći postao i predstavnik privredne komore i zastupnik sportskog saveza i organizator box mečeva. Pokušava i da glumi, pre svega predsednika kućnih saveta, a u slobodno vreme po selima deli besplatne sadnice, u aprilu, kada im vreme nije. Nijedan pravi domaćin to ne radi, ne sadi voćku koja je procvetala, a oni dele uvele voćke!

Pokazali su u ovoj kampanji da nemaju ni ideju ni plan ni ljude, a takvi ovome gradu ne trebaju. Ljudi bez ideje, bez plana, bez sposobnosti da vode ovaj grad, to neće više nikada raditi!

Obilaze nas ministri, ali gde su bili poslednje 4 godine. Zašto su dozvolili da Zaječarci žive lošije nego ikada.

Nama je ovde potreban ministar policije, koji će učiniti samo jedno, da organi rade svoj posao i da se pohapse svi oni koji su u prethodne 4 godine opljačkali grad i oteli budućnost naše dece. Oni koji su nam oteli 4 godine života, a sada žele to da nastave i u narednom periodu! To je ono što ne smemo dozvoliti – poručio je Ristović.

Ne želimo da spominjemo šta sve rade, da zloupotrebljavaju i službena vozila i službene telefone, da iz susednih opština, Boljevac, Knjaževac, Negotin, u radno vreme iz njihovih opštinskih uprava dolaze radnici, koji uskaču u naša sela, uskaču domaćinima u dvorište i pitaju samo jedno, da li ćete glasati i za koga! Njihov glas neće dobiti.

Nema im pomoći, građani su prepoznali prevaru i zato je naša pobeda blizu. Mi smo ponudili jasan plan i jasne ideje. Okupili smo ljude koji umeju, mogu i znaju, poštene i vredne ljude, koji mogu da pokrenu naš grad.

Ne krijemo se iza ničijih leđa i zato pozivam sve Zaječarce da 23. Aprila pre svega izađu na izbore, i daju svoj glas listi broj 4. Dr Nenad Ristović – Pobeda za naš grad!

Pogledajte video prilog Online televizije:

Dodaj komentar