fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

Dr Nenad Ristović : DAJEM REČ DA VAS NEĆU PREVARITI! (VIDEO)

Predstavnici gradskih odbora Demokratske stranke, Liberalno demokratske partije, Socijaldemokratske stranke i Nove stranke potpisali su danas koalicioni sporazum. Lista sa kojom izlaze na predstojeće izbore nosiće naziv “Doktor Nenad Ristović – POBEDA ZA NAŠ GRAD”. Lista je, kako je istaknuto na konferenciji za novinare, okupljena oko jednstvenog cilja, a to je sprečiti propadanje grada!

“Lista je sastavljena od ljudi koji neće trgovati svojim obrazom i koji će omogućiti da Zaječar zajdneno sa svojim komšijama i sugrađanima, posle niza poraza koji nas prate skoro jednu deceniju ostvari pobedu za naš grad. S tim ciljem naša lista kandiduje najboljeg čoveka za gradonačelnika”, istakao je Miloš Stojadinović, predsednik GrO DS Zaječar.

Nosilac liste i budući kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred pomenute koalicije biće doktor Nenad Ristović.

” Građani, komšije, prijatelji, svi vi živite u ovom gradu pozivamo vas da 23. aprila pokažemo svima da je pobedila nada, da je pobedila vera, da je pobedi naš grad. Pozivamo sve one koji su do sada glasali za nas i sve ne koji do sada nisu izlazili na birališta, i sve razočarane i prevarene od strane neodgovornih i zlonamernih, da ovoga puta svoj glas daju nama: onima koji neće trgovati njihovim glasom, onima koji ih neće razočarati i prevarati, onima kojih se neće stideti, onima sa kojima će zajedno raditi da naš grad pobedi.

GRAĐANI DAJEM REČ DA VAS NEĆU PREVARITI , DA VAS NEĆU OBMANUTI NI IZNEVERITI. VAMA DAJEM REČ”, istakao je na konferenciji dr Nenad Ristović, predsednik GrO LDP Zaječar.

Koalicija okupljena oko Nenada Ristovića izradila je i jasnu strategiju razvoja grada za period od 2017 – 2021 godine, koju će kako su najavili u predizbornoj kampanji pred građane iznostiti transparentno deo po deo.

Prilog “Online televizije” pogledajte ovde!

1 komentar

  • tebi svaka cast ristovicu.ali sta ce ti ovaj mali picopevac stojadinovic.sta je bre radio njegov tatica????nisi smeo sa njim.izbaci ga.nije to tvoje drustvo.srecno.

Dodaj komentar