fbpx

SNS bruka: Doktor Hitne pomoći raznosi sendviče i sokove po Paraćinu

Preporuka:

Do novog traktora uz pomoć države

Raspisivanjem javnog poziva za nabavku novog traktora, početkom 2020. godine, poljoprivredni proizvođači imaju mogućnost da uz pomoć podsticajnih sredstava...

Nova akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša sprovešće još jednu akciju dobrovoljnog davaja krvi. Iz...

U toku je konkurs za razmenu srednjoškolaca

U toku je prijavljivanje za drugi konkursni rok za programe jednogodišnje i tromesečne razmene srednjoškolaca u školskoj 2020/2021. godini...
- Reklama -

Prepričavanja događaja koji su se 12. aprila odigrali u Skupštinskoj sali opštine Paraćin i dalje ne jenjavaju. A pitanje da li je doktor službe Hitne pomoći u Paraćinu pomenutog dana raznosio sendviče i sokove po gradu ili lečio i hitno zbrinjavao pacijente je ono o čemu se i dalje raspravlja u gradu na Crnici.

Dilema, koja je veštački stvorena u javnosti, o tome da li je medicinska pomoć pružena odborniku Srpske napredne stranke Stanimiru Caniću u Paraćinu više ne postoji, jer se iz emitovanih video-snimaka jasno vidi da on izlazi iz sale zgrade opštine kroz aneks zgrade, ulazi i seda u vozilo Hitne pomoći i sa njima i odlazi.

Nakon što se pomenute večeri potpredsednik Srpske napredne stranke u Paraćinu Milenko Jovanov obratio samo okupljenim aktivistima te stranke ispred zgrade opštine, oko ponoći više aktivista SNS dolazi do ulaznih vrata opštine pokušavajući da uđe i unese, kako su naveli „lekove, hranu i vodu“ svojim odbornicima.

Pomenuti zahtev aktivista SNS-a, predsednik opštine Paraćin Saša Paunović nije odobrio, jer je pokušao da im objasni da je prema pravilniku o kućnom redu predviđeno vreme za rad sa strankama pomenutog dana isteklo još u 19 sati i 30 minuta.

“ Oni ne mogu da uđu u prostoriju opštinske uprave, jer u to vreme ona ne radi.

Međutim njihovi odbornici, koji bez ikakvih zahteva i dalje sede u zgradi, su slobodni da izađu i izlaz im je stalno otvoren“ napomenuo je u izjavi za medije predsednik opštine Paraćin Saša Paunović.

Noć nakon tog incidenta protekla je mirno, a trojica odbornika Srpske napredne stranke prespavalo je u sali opštine Paraćin.

Posle izrazite molbe da ga puste u zgradu opštine sledećeg dana pridružio im se odbornik SNS-a Nebojša Simić, koji je prethodnog 12. aprila u večernjim satima napustio zgradu.

Zatim kreće režija „špageti cirkusa“!

Na poziv aktivista paraćinskih naprednjaka koji se nalaze ispred opštine Paraćin i koji su prethodno pokušali da uđu u zgradu opštine, dolazi služba Hitne medicinske pomoći paraćinskog Doma zdravlja.

Na pitanje predsednika opštine Saše Paunovića zašto su došli, doktor Aleksandar Zlatković odgovara da je tu po pozivu kako bi pregledao pacijenta koji se nalazi u zgradi opštinske uprave.

Inače, doktor Zlatković je pored lekarske opreme u rukama nosio kesu sa hranom i pićem koju je dobio od aktivista SNS-a ispred ulaza. Na Paunovićevo pitanje kome je u zgradi pozlilo poverenik SNS-a Zdravko Mihić kaže „Ljubiši Nikoliću“. U raspravu ulazi i direktor opšte bolnice Dr Saša Bacić, član paraćinskog SNS-a, a posle par trenutaka na isto pitanje Dejan Šuvajlija, takođe aktivista SNS-a i pravni zastupnik Eurolin odgovara da je pozlilo „Stanimiru Caniću“.

Predstavnici lokalnog odbora Srpske napredne stranke optužuju predsednika opštine Sašu Paunovića da nije dozvolio ni da Hitna pomoć isporuči lekove, insulin i vodu jednom od zaključanih odbornika inače dijabetičaru.

Međutim u tom trenutku do predsednika opštine je u zgradi opštine slobodno došetao i odbornik SNS-a Milan Ilić koji je prethodno izašao iz skupštinske sale i započeo raspravu.

U međuvremenu lekara Hitne pomoći dežurni portir uveo je na ulaz koji direktno vodi u skupštinsku salu kroz aneks zgrade. gde inače ulaze odbornici u redovnim situacijama.

Posle ulaska Hitne pomoći odbornik SNS Canić je slobodno izšetao iz opštine, i sam ušao i seo u vozilo sa lekarima.

„Predstavu sa sve glumcima“ na vratima opštinske zgrade vodi poverenik SNS-a Zdravko Mihić.

Predstavnici paraćinskih naprednjaka su u međuvremenu sve vreme predsednika opštine Sašu Paunovića vređali rečima „Kako te nije sramota držiš ljude zaključane“, na šta je on odgovorio da su njihovi odbornici slobodni da izađu iz zgrade kad god požele i zamolio ih da poštuju Pravilnik o kućnom redu.

- Reklama -

1 KOMENTAR

  1. Od budala i nepismenih SNS-ovaca gore su samo obrazovane budale koje služe za ovakve idiotarije. Gore nego u Africi , samo napredno ….

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Zaječarska škola učesnik projekta „Škola za 21. vek“

Zaječarska Osnovna škola "Hajduk Veljko" učesnik je projekta "Škola za 21. vek". Radi se o programu koji realizuje British Council, a finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva. U...

Produžen rok za autobuse sa „evro 5“ motorom zbog domaćih proizvođača

Produžen je rok domaćim proizvođačima novih teretnih vozila i autobusa da kompletiraju vozila sa standardom motora najmanje „evro 5” za dve godine zbog njihovog...

Danas je zimski Krstovdan

Srpska pravoslavna crkva 18. januara slavi Krstovdan, kao uspomenu na prve hrišćane koji su primili veru. Praznik se vezuje za slavu krštenja Isusa Hrista,...

Oblačno vreme u Zaječaru

Jutro izvan košavskog područja maglovito. Tokom dana malo do umereno oblačno i suvo, samo će se po pojedinim kotlinama i u Timočkoj Krajini magla...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: