foto: zajecar.info

Novu 2019. godinu zaječarci će večeras biti u prilici da dočekaju uz natašu Bekvalac, a stara 2018. godina biće ispraćena, kako dolikuje, uz bogat kulturno-umetnički program.

Na Trgu oslobođenja tačno u podne na najmlađe žitelje grada na Timoku biće izvedena predstava „Novogodišnji slučaj čarobnice Lili“, dok će od 13 sati i 30 minuta učenici Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ izvesti „Novogodišnji koncert“.

Samo pola sata kasnije, od 14 sati gradom će prošetati mališani Predškolske ustanove „Đulići“ u kostimima pripremljenim specijalno za „Novogodišnji karneval“, a Novogodišnju priredbu od 15 časova izvešće i osnovci škole „Ljuba Nešić“.

U sklopu večernjeg programa, samo par sati pre ponoći na zaječarskom skveru zasviraće „Zlatne trube Knjaževca“, u čijem koncertu će svi prisutni moći da uživaju od 22 sata, nakon čega će na sceni nastupiti „Pinkova zvezdica“ zaječarka Milica ilić a od 23 sata i pevačica Nataša Bekvalac.

Novogodišnji koncert tačno u ponoć upotpuniće i spektakularni vatromet u minut do 12, nakon čega će svim prisutnim građanima Novu 2019. godinu čestitati lično gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

15 minuta posle ponoći biće nastavljen koncert Nataše Bekvalac.

Za sve posetioce na zaječasrkom skveru biće obezbeđeno besplatno praseće pečenje, vino i rakija.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here