Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 10. septembar 2021. godine

ilustracija/pixabay.com

Venera ovog značajnog dana prelazi u Škorpiona, gde će boraviti sve do 7. oktobra, a ovo je znak njenog izgona! Mars, Pluton i Uran su dominantne planete u ovom periodu, dok je Venera potčinjena!
Javiće se osećaj nepravde, ljubomora, zavist, ali i duboka, posesivna strast. Energija je intenzivna i magnetišuća, ali vodi u neke krajnosti koje nisu privlačne, stoga budite oprezni.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK– 10. septembar 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Zamerke koje vam neko upućuje donose suprotan efekat. Gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese. Potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.
LJUBAV
Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu.
ZDRAVLJE
Unosite više vitamina.

Bik Bik

POSAO
Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.
LJUBAV
Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Zdravlje dobro.

Blizanci Blizanci

POSAO
Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije jer nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja.
ZDRAVLJE
Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar