fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za nedelju 4. septembar

dnevni horoskop

Ovan na gubitku, Bik ima podršku, Blizanci u dogovoru, Raku stiže novac, Lav se oseća moćno, Devica neodlučna u vezi sa Vagom,Škorpija besna, Strelac se loše oseća, Jarac kreće u nešto novo, Vodolija voli slobodu, a Ribe imaju dobru saradnju. Ovo je današnji horoskop za danas 4.09.2016. godine.

OVAN

Posao: Osećate da ste na gubitku zbog rezultata koji su vam se pokazali dovoljno otvoreno. Ostali članovi vas prate u neku ruku. Imate zadatak da se dovoljno skoncentrišete na zadatak.

Ljubav: Pokušavate da nađete kompromis za pojedine detalje oko zajedničkog života. Oni koji su u braku ne trebaju da se nadaju jačim emotivnim trenucima.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Nije sve tako loše kao ranije. Imate podršku planeta koje daju solidno dobru energiju za ono što vam se pruža na poslovnom planu.

Ljubav: Odbojnost partnera nije sama postavljena. Imali ste inicijacije od ranije za događaje koje ne možete da zaobiđete.

Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Nalazite se u toku pregovora za nešto više i nemate nameru da se odugovlači sa bitnim detaljima vašeg poslovnog plana.

Ljubav: U suštini provodite solidan dan što se vaših emocija tiče. Dogovor sa partnerom zasigurno imate ovaj put.

Zdravlje: Posetite stomatologa na vreme.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar