fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za nedelju 16. oktobar

JARAC

Posao: Otvorili ste mnogo frontova istovremeno, i svuda vam dobro ide. Ali ne zaboravite, što ste više na lestvici, tako se i protivnici umnožavaju, i sve ih je više koji bi na vaše mesto. Probajte da izgladite neke sukobe.

Ljubav: Danas vam zavođenje ne ide od ruke. Tačnije, nemate ni motiv za to. Zaokupljeni ste drugim mislima. Ovo je vreme pogodno za Jarčeve koji su u vezi. Oni prave planove za venčanje, izgradnju ili renoviranje kuće, kupovinu stana…

Zdravlje: Bolovi u leđima.

VODOLIJA

Posao: Zapeli ste u jednoj fazi posla ili novog projekta, ali odbijate da zatražite pomoć. Verujte da nije sramota pitati nekoga za mišljenje i savet. To može da bude čak i neko mlađi od vas. Jednostavno, nemamo svi isti ugao gledanja.

Ljubav: Možete da se osećate kao da vas partner zanemaruje. Ali to su samo vaše projekcije. Slobodne Vodolije će tražiti novo društvo u neobičnoj situaciji.

Zdravlje: Solidno.

RIBE

Posao: Veoma ste efikasni kada se koncentrišete na posao. To drugi znaju da cene, ali opet zaziru od vašeg mogućeg kiksa. Biće vam teško da dans unovčite svoje znanje i rad.

Ljubav: Moguća je veoma žučna rasprava sa partnerom. Kada prođe neko vreme, uvidećete da ste potpuno nepotrebno tako burno reagovali, i ptirom napravili dramu o kojem komšije pričaju.

Zdravlje: Nije loše, ali vam je potrebno više boravka u prirodi.

IZVOR: Luftika.rs

Dodaj komentar