Zabava

Dnevni horoskop za nedelju 16. oktobar

Ovan neodlučan, Bik nestrpljiv, Blizanci melanholični, Rak potišten, Lavu prija pažnja, Devica upoznaje nove ljude, Vaga mora da čeka, Škorpija puna planova, Strelcu treba promena, Jarac pod stresom, Vodolije upoznaju nove ljude, a Ribe efikasne. Ovo je današnji horoskop za danas 16.10.2016. godine.

OVAN

Posao:  Igrali ste igru na ivici žileta, i to bi moglo da dođe na naplatu. Neko s kim niste u najboljim odnosima je prozreo vašu taktiku, i željan je osvete.

Ljubav: Toplo-hladno, i tako danima. Polako se hladite od strasti koja je isprva postojala. Pitanje je samo da li osim strasti ima još nečega višeg i vrednijeg.

Zdravlje: Moguća migrena.

BIK

Posao: Vaš posao vam obezbeđuje solidna primanja, ali, prosto, uvek vam fali novca. Para vam se odlivaju iz ruku, kao da imate bušne džepove. Posvetite vreme planiranju.

Ljubav: Dolazite u situaciju da vam partner priča a da ga ne slušate. Vi smatrate da su te priče smarajuće i bez ikakvog značaja. A da li tako mislite i kada vi nešto želite da ispričate?

Zdravlje: Loša cirkulacija.

BLIZANCI

Posao: Tiho i mirno jutro, bez uobičajene nervoze i stresa. Možda vas popodne jedan poziv ili SMS poruka pomeri iz te idile.

Ljubav: Danas ste u setnom raspoloženju. Maštate o prošlosti i uspomenama. Razmislite da li je prava osoba pored vas ili u prošlosti. Slobodni Blizanci mogu da očekuju avanturu.

Zdravlje: Vaš probavni trakt je blago destabilisan.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar