fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za nedelju 15. maj

LAV

Posao: U suštini volite da radite ono što vam je najdraže i u tome ćete imati najviše uspeha. Isuviše ste kreativni da bi odustali od započete ideje. Volite konkretne stvari.

Ljubav: Imali ste dovoljno dobar stav kada ste započeli priču sa osobom na koju često mislite. Međutim ta osoba je već zauzeta i ne želi intimnija dešavanja od onih, koje trenutno daje.

Zdravlje: Trenutno lupanje srca.

DEVICA

Posao: Vaša praktična strana je trenutno na lošem položaju i ne možete sedeti na dve stolice, koliko možete da se koncentrišete na konkretna dešavanja na jednom segmentu.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, možda vam danas sledi prijatno iznenađenje. Bićete u prilici da otputujete sa voljenom osobom.

Zdravlje: Digestivni problem.

VAGA

Posao: Imali ste danas sreće i ne popuštate šansu da se pokažete na najbolji način. Morate da ostanete dosledni svojim obavezama i da se povinujete datoj situaciji, jer izlaza trenutno nema u većoj meri.

Ljubav: Imate na koga da se oslonite i to je vaša snaga. Partner će doći po nekom principu, kada se vi dovoljno rasteretite briga.

Zdravlje: Grlo vam je problematična tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Ne očajavajte za propuštenim stvarima već se koncentrišite na nove poslovne šanse. Napravite danas bar dobar rezime svojih obaveza. Donosite odlične ideje ali vam aktivnost trenutno loše stoji.

Ljubav: Iritira vas partnerovo ponašanje. Pokušaćete da se dovoljno dobro udaljite iz trenutne svađe kako ne biste imali neprijatno iskustvo. Ponašaćete se dosta zatvoreno.

Zdravlje: Pokušavate da se dovedete u balans.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar