fbpx

Dnevni horoskop za nedelju 15. maj

Preporuka:

U Zaječaru završena obuka za lične pratioce dece sa smetnjama u razvoju

Društvo obolelih od cerebralne i dečije paralize Zaječar održalo je obuku za ličnog pratioca dece sa smetnjama u razvoju...

Ulica Miloša Obilića bez struje

Zbog radova na električnoj mreži, kupci u ulici Miloša Obilića biće bez napajanja električnom energijom. U petak, 15. novembra, električnu...

Vojska Srbije prodaje skladišni kompleks „Grljan“

Srbija je ponudila na prodaju 22 vojna kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje vojske. Ponuđene su: kasarne, skladišta i...
- Reklama -

Ovnu sledi dobar dan za posao, Biku dan za opuštanje, Blizanci spremni na nove izazove, Rak uživa, Lav kreativan, Devici prijatno iznenađenje, Vaga ima sreće, Škorpiji problemi sa partnerom, Strelcu sledi prijatno iznenađenje, Jarac ne deli sa drugima, a Vodolija i Ribe započinju zajednički dogovor. Ovo je današnji horoskop za danas 15.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Vaše želje su zakon za kolege sa kojima trenutno delite prostor u kome radite. Okruženi ste izuzetnim ljudima, koji umeju da rade svoj posao. Bićete zahvalni na trenutnom položaju, koji ste stekli za kratko vreme.

Ljubav:  Ukoliko ste propustili priliku da budete sa osobom na koju često mislite ne dozvolite da vam i ovaj put propadne prilika za zabavu na koju ste pozvani.

Zdravlje: Ne pokušavajte trenutno nešto da menjate.

BIK

Posao: Imali ste vremena da dovršite svoje obaveze, a danas ćete se opustiti uz dobar ambijent, koji ste planirali već duže vreme. Pokušaćete u dogledno vreme mnogo toga da rešite sa većom lakoćom.

Ljubav: Važnost veze u kojoj ste trenutno ne daje veće raspoloženje, kada su u pitanju intimni odnosi. Možda ste zaljubljeni u neku drugu osobu.

Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Isuviše pažnje posvećujete jednoj temi. Budite široko orijentisani i nećete ostati sukraćeni za novčanu transakciju u vašu korist. Poslovni partneri će vam se pridružiti za neko vreme.

Ljubav: Vaša ulazna karta je vaš osmeh. Imate odličnu intuiciju kada su partnerski odnosi u pitanju. Bićete spremni na nove izazove.

Zdravlje: Puni ste elana.

RAK

Posao: Danas osećate da možete mnogo toga da promenite što niste mogli do sada. Bićete koncentrisani na konkretne tačke vašeg dnevnog reda. Ne želite ni danas da gubite vreme na nepotrebne radnje.

Ljubav: Volite da zadovoljite svoja čula. Provodite dan u prirodi i volite danas da se osamite. Uživate u stvarima koje volite.

Zdravlje: Imate pojačano lučenje kiseline.

nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Novi kviz za srednjoškolce u Tehničkoj školi

U cilju druženja i takmičenja u opštem znanju, biće organizovan još jedan kviz u prostorijama Tehničke škole u Zaječaru. Kao pandan Pub Quizu, već nekoliko...

Program promocije preduzetništva i samozapošlјavanja u RPK Zaječar

U Regionalnoj privrednoj komori Zaječarskog i Borskog upravnog okruga biće održan "start up program" povodom podsticaja razvoja preduzetništva. Program ima za cilј da podstakne samozapošlјavanje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: