fbpx

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2019. godine

Preporuka:

Nova česma u petak na zaječarskom skveru

Nakon uklanjanja stare česme, samo 20 metara dalje, u petak će biti postavljena nova koja će krasiti sam centar...

Zaječar obeležava Svetski dan horskog pevanja

Svetski dan horskog pevanja biće obeležen i u Zaječaru 6. decembra  velikim koncertom  u sali zaječarskog Pozorišta. Na koncertu će nastupiti: ...

Različite emocije dece širom sveta predstavljene zaječarskoj publici

U galeriji Radul – begovog konaka u Zaječaru sinoć je otvorena 43.Međunarodna izložba fotografija „Dete 2019“. Posetioci su mogli...
- Reklama -

Merkur ovoga četvrtka ulazi u znak Škorpiona gde boravi sve do 9. decembra. Ovo je energija s kojom s lakoćom zadiremo u suštinu, tragajući za skrivenim značenjima. Intuicija na vrhuncu moći. Osluškujte svoje najdublje misli i vodite se njima.

Vaši skriveni potencijali nekad su zamagljeni, te niste ni svesni koliko zapravo možete. Neka vas ne koče strahovi koji nisu realni.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za četvrtak – 03. oktobar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas nervira, je stabilna. Borili ste se da se dokažetei sada odlučujete da okrenete drugi list. Danas zaboravite na posao, vikend je, uživajte!

LJUBAV
Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas isprobava.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

Bik Bik

POSAO
Danas možete imati dobitak. Nemojte se u napred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam neće nikakvu korist doneti.Budite strpljivi.

LJUBAV
Prevelike brige vam danas nisu potrebne. Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni Bikovi će danas biti spremni na akciju.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Spremni ste da idete u susret novim izazovima. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.

LJUBAV
Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage za savet, naročito ne ljubavni.

ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Zaječarac uhapšen zbog krađe „Pežoa“

Policija u Zaječaru, uhapsila je M.G.(1985) iz Zaječara zbog postojanja sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, izazivanje opšte opasnosti i...

Nova česma u petak na zaječarskom skveru

Nakon uklanjanja stare česme, samo 20 metara dalje, u petak će biti postavljena nova koja će krasiti sam centar grada. Od radnika na terenu...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: