fbpx

DJB Zaječar: Specijalna bolnica u Gamzigradu stvara dugove koje će vraćati Zaječarci

Preporuka:

Slađana Kostić pobednica „Svetosavskog turnira u šahu“

Slađana Kostić, učenica Tehničke škole iz Zaječara osvojila je prvo mesto na 13. po redu Svetosavskom turniru u šahu...

Novo izdanje Galimatijas podcasta u Omladinskom centru

Ovog četvrtka zaječarsku publiku očekuje drugo izdanje Galimatijas podcasta u 2020-oj godini u Omladinskom centru. Galimatijas podcast postaje sada već...

Evropska pravila zatvaraju kokošinjce

Oko 25 odsto najvećih živinarskih farmi u Srbiji moglo bi trenutno da se prilagodi evropskim propisima, dok će one...
- Reklama -  

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gamzigrad nastavlja da stvara dugove koje će vraćati Zaječarci. I pored toga što prema Izveštaju faktura Uprave za trezor Ministarstva finansija ova ustanova za utrošenu električnu energiju prema EPS–u duguje skoro 19 miliona dinara, sada ima i dug za vodu prema JKP “Vodovod”- u od 3.498.758,15 dinara.

Prema navodima predstavnika „Dosta je bilo“ Zaječar dug za utrošenu električnu energiju u iznosu od 18.732.566,84 dinara, Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gamzigrad stvorila je u periodu od marta 2018. godine do danas.

GrO „Dosta je bilo“ Zaječar je već upoznao Zaječarce sa činjenicom da je ogroman dug ove bolnice na kraju 2018. godine bio 36.200.000 dinara.

„Upozoravali smo da, u 2019. godini možemo da očekujemo samo još neprijatnija iznenađenja, s obzirom na to da je na čelu ove bolnice i dalje dr. Rade Kostić, a na čelu grada njegov prijatelj Boško Ničić. Crne slutnje su se obistinile, pa tako, na kraju godine možemo očekivati dug ove bolnice koji će biti mnogo veći nego prošle godine.

 

Podsećanja radi, dok se dug bolnice uvećava neverovatnom brzinom, Upravni odbor ove bolnice na čijem čelu je Selena Ničić, supruga gradonačelnika, povećao je više puta naknadu kako za predsednika Upravnog odbora, tako i za sve članove ovog odbora, koji su tu opet po osnovu rođačkih veza sa čelnicima gradske vlasti“, navode u GrO DJB Zaječar.

GrO “Dosta je bilo” ukazuje na to da je enormno dugovanje Specijalne bolnice za rehabilitaciju Gamzigrad, koje se progresivno uvećava svakim danom, posledica upravo neodgovrnog i kriminalnog upravljanja ovom bolnicom od velikog značaja za Zaječar i Zaječarce, od strane direktora bolnice, Upravnog odbora, čiji je predsednik supruga gradonačelnika i SNS – preletačke družine na vlasti na čijem čelu je Boško Ničić.

GrO “Dosta je bilo” osuđuje ovakvo neodgovorno ponašanje ljudi na vlasti, u čijim rukama je novac Zaječaraca. Ovakvo ponašanje ima svoju cenu, a nju plaćaju građani Zaječara, pošto se dugovi javnih preduzeća i ustanova na kraju servisiraju od javnog novca, novca Zaječaraca.

- Reklama -

2 KOMENTARA

  1. Šta je 18 mil.dinara za struju , to rešavaju Selena Ničić i Majstor Dinić iz EPS a čas posla. Pa završili su bre Megatrend , nije to ništa za te šumske menadzere.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...

Nova akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst organizuje još jednu od mnogobrojnih akcija davanja krvi koje su u poslednjim mesecima sprovedene na teritoriji grada Zaječara. U saradnji sa Zavodom za...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: