Društvo Timočka krajina

DANAS SVI PUTEVI VODE U MAJDANPEK: Oko 15 sati 5 autobusa iz Zaječara krenulo put grada zlata!

Foto: Glas Zaječara

preuzeto: GLAS ZAJEČARA

Srpska napredna stranka će danas u 18 sati održati miting u Sportsko-rekreativnom centru „6. avgust“ u Majdanpeku, na kome će govoriti predsednik stranke Aleksandar Vučić.

I ovo bi bila sasvim normalna vest, da u Zaječaru već danima ne kruže spiskovi po Javnim preduzećima, Javno-komunalnim preduzećima i državnim ustanovama kojima se evidentira ko ide, a ko ne, na završni miting vladajuće partije u gradu zlata.

Iako, navodno, pritisaka za prijavljivanje nije bilo – princip dobrovoljnosti u diktaturi funkcioniše jednostavno: ako nisi sa nama, onda si protiv nas. Dopunski principi koji se primenjuju su: „pokornu glavu sablja ne seče“ i „umiljato jagnje dve ovce sisa“, što sve daje jasnu sliku psihološkog profila putnika koji su dupke napunili autobuse.

Dogovoreno mesto polaska bilo je stajalište kod „Amana“ odakle je 5 autobusa sa pristalicama, članovima, i radnicima JP i JKP, kao i saradnicima po raznim osnovima angažovanim u GU Zaječar,  nekoliko minuta posle 15 časova, krenulo ka Majdanpeku.

Sve u službi propagande. Sve u službi velike izborne pobede i još jednog velikog poraza zdravog razuma.

I tako od godine do godine, od mitinga do mitinga, sendvič brigada SNS-a, razvozi ljude stvarajući lažnu sliku opštenarodne i masovne podrške (zlo)delu Aleksandra Vučića.

Nadamo se kada jednog dana dođu neki novi ljudi, da će ove navike iživljavanja nad ljudima otići u zaborav, a da će oni ljudi koji su vršili pritiske, i ucenjivali radnike i građane, odgovarati zbog svojih postupaka.

autor: Miljko Stojanović

preuzeto: GLAS ZAJEČARA

4 komentara

  • kako je svemocni 3in1 (boško+mirković+velja) načelnik gradske uprave organizovao to..,jednostavno..sve radnike po ugovoru uslovio je da im nece produziti ugovor ako ne idu..jednostavno zar ne?..a to ej vec jedan autobus…a onda ceo ribnjak sa sprata..mora se..jos jedan autobus…a onda i ceferjanovići,šoršokanovići,lalići,djoše,djurićčići.i eto…organizacija na nivou..tako to radi. naš bane.

  • kako to organizuje naš 3in1 -načelnik bane.poltron i jos svasta po nesto.jednostavno..svi ugovorsci po bilo kom osnovu moraju da ide uz pretnju da ime od 1.septembra neće produziti ugovore.pomaze mu i ivan stojanović i svevrsna marina.a to ej vec jedan autobus.onda ide ribnjak sa sprata.malo li ih je? jos jedan autobus.a onda i ćeferjanovići,šoršokanovići,lalići,stojanoviči,djoše,mladjani bugarćići,duričići..a ima ih..jos jedan autobus.organizacija na nivou.sledeći put radi korbač.pa i nisu bolji ovi radnici GUZA.bravo za 3in!!!!

  • jedno pitanje: ko i kako sme da zaposljene salje na ovakve skupove u radno vreme???ko je taj bosko ničić ili bane videnović koji mogu da odredjuju radno vreme kako hoce??? ko je taj ko sme da ucenjuje ljude produzenjem ugovora kao sto to radi bane videnović,marina stefanović,ivan stojnović..?pa dokle bre…zaječarci imate li vi mozak??? isterajto bagru…

Dodaj komentar