Društvo Timočka krajina

Dačić: Poboljšanje uslova za rad vatrogasaca u Knjazevcu i Negotinu

ivica dačić
foto: ataimages.rs

Nastavak ulaganja u poboljšanje uslova rada vatrogasno-spasilačkih jedinica! Dačić – Poboljsanje uslova za rad vatrogasaca u Knjazevcu i Negotinu!

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić otvorio je danas renovirani objekat Uprave za vanredne situacije u Nišu. U renoviranje ovog objekta uloženo je 180 miliona dinara.

Sredstvima Ministarstva unutrašnjih poslova rekonstruisano je i sanirano 3.800 metara kvadratnih objekta u kome boravi 130 pripadnika Uprave za vanredne situacije u Nišu.

Dačić je istakao da je ova značajna investicija potvrda opredeljenja da se poboljšaju uslovi rada svih policijskih službenika. U ovom slučaju pripadnika Sektora za vanredne situacije.

Potpredsednik Vlade je naglasio da su pripadnici Sektora za vanredne situacije veoma hrabri i požrtvovani. Oni se svakodnevno suočavaju sa različitim opasnostima, požarima, poplavama, zemljotresima, štiteći živote građana Srbije.

Nastavak ulaganja u poboljšanje uslova rada vatrogasno-spasilačkih jedinica

On je najavio da će biti nastavljeno ulaganje u opremanje vatrogasno-spasilačkih jedinica. Dačić je dodao da u narednom periodu predstoji otvaranje potpuno novih objekata u Negotinu, Velikom Gradištu, Knjaževcu, Beogradu na vodi i Futogu, kao i otvaranje rekonstruisanih objekata u Leskovcu, Doljevcu, Svrljigu i Koceljevi.

Prema njegovim rečima, u toku je i izgradnja objekta sedišta Sektora za vanredne situacije i Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar