PR tekstovi

Centar kiropraktike – IST MANUAL RADENKOVIĆ: Mi ne lečimo sve, mi lečimo ono što treba! (FOTO)

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'
Mi ne lečimo sve, mi lečimo ono sto treba… O našim rezultatima govore zadovoljni pacijenti i njihovo bolje zdravlje, a ne agresivne reklame preko interneta.

Centar kiropraktike IST MANUAL RADENKOVIĆ brzo i efikasno otklanja bol u leđima, vratu, ramenima, skočnim zglobovima, ručnim zglobovima, bolove u kuku i kolenima.

Stručni tim Dr Jelica Radenković fizijatar, Siniša Radenković fizioterapeut master kiropraktike, Maja Dinulović viši fizioterapeut, Slađana Milenković viši fizioterapeut i menadžer Centra Milica Radenković dipl.pravnik, svojim radom, potvrdili su da brzo i efikasno deluju na uzrok problema: manuelnom metodom, kompjuterskom trakcijom kičme ili fizikalnom terapijom.

Rezultati koje smo postigi prevazilaze naša očekivanja i daju nam motiv da i dalje istrazujemo uzrok problema kod najrazličitijih bolesti sa kojima se susrećemo. Centar Ist Manual Radenković smatra da je svaki problem sa poremećajem zdravlja ozbiljan, kompleksan i univerzalan kod svakog čoveka ponaosob.

Ljudsko telo i njegova postura su srž našeg interesovanja. Svaki član našeg tima istinski poznaje paacijenta koji se odluči za nasu vrstu usluga. Nakon detaljnog pregleda mastera kiropraktike i fizijatra, pacijentu se na uvid pruža karton na kome je tačno obeleženo koje su regije i tačke na njegovom telu problematične i bolne i tu započinje put lečenja.

Naš cilj je da ljudima podignemo svest o svom telu i njegovom pravilnom drzanju. Aparaturnom ili manualnom fizikalnom terapijom želimo da svoje pacijente osposobimo da nesmetano obavljaju svoje aktivnosti, želimo da ih oslobodimo od bola i osećaja nelagodnosti.

Na kraju svakog tretmana pacijent dobija set vežbi, kreiranih posebno za njegov problem i ukoliko se u narednom periodu pridržava istih, rezultat je vrlo uspešan.

Nakon sprovedenih tretmana pacijent dobija izveštaj i individualni program za naredni period, kontrolni pregledi se ne naplaćuju, a Centar Ist Manual RADENKOVIĆ svojim stalnim pacijentima nudi i posebne popuste.

Interesantno ovog proleća je i lečenje problema celulita, koje polako postaje praksa u našem Centru. Za sve devojke i dame spremili smo set tretmana kojima tretiramo i efikasno uklanjamo problem sa masnim naslagama. Sve to u kombinaciji sa salom za kineziterapiju daje nam pravo da ponosno i iskreno govorimo o svom radu.


Posetite nas i budite deo naše zajedničke priče o boljem sutra….

S poštovanjem,

Milica Radenković, dipl.pravnik-menadžer Centra Ist Manual Radenković

Dodaj komentar