fbpx

Centar fizikalne terapije RADENKOVIĆ uspostavio saradnju sa dijagnostičkim centrom Neo Mag iz Niša

Preporuka:

Odbojka: Kadetkinje OK Zaječara regionalne prvakinje

Kadetska ekipa OK Zaječara je pobedom nad vršnjakinjama iz OK Viner iz Bora obezbedila titulu regionalnog prvaka pre poslednjeg...

Tri šahistkinje iz Zaječara plasirale se na Kadetsko prvenstvo Srbije

Takmičari koji su ostvarili najbolje rezultate na školskim i opštinskim takmičenjima učestvovali su na kadetskom prvenstvu centralne Srbije u...

Zasedali većnici: Budžet grada za 2020. godinu uvećan za oko 150 miliona dinara

Budžet Grada Zaječara uvećava se za oko 149 miliona dinara, pa će sada iznositi oko 2.570.042.000 (preko dve i...
- Reklama -

Vreme kada su za analizu stanja organizma bili potrebni brojni pregledi, nalazi i procedure – davno je za nama. Savremeni dijagnostički centri koriste naučna dostignuća koja pojednostavljuju analize stanja organizma čineći ih povoljnijim, bržim i sa što manje neprijatnosti i nelagode.

Prvi Centar za dijagnostiku tog tipa na teritoriji Južne Srbije je dijagnostički centar „Neo Mag“ iz Niša sa kojim od nedavno sarađuje Centar kiropraktike i fizikalne terapije „Radenković“ iz Zaječara.

Ist Manual Radenković

Na jednom mestu sada možete dobiti kompletnu dijagnostiku (cd, film, izveštaj lekara specijaliste i konsultaciju sa istim), a sve u cilju da pacijent bude detaljno obavešten o svom zdravstvenom stanju kako bi preduzeo prave korake u daljem lečenju.

Dijagnostički centar „Neo Mag“ poseduje najbolje aparate za dijagnostiku, aparat za magnetnu rezonancu, aparate za skener, rendgen, ultrazvuk. Oni vrše specijalističke preglede, a odlikuje ih iskustvo, poslovnost, sigurnost i ljubaznost u radu.

Centar se može pohvaliti odličnom saradnjom sa vrhunskim ustanovama iz zemlje i inostranstva tako da su im stručnjaci iz drugih ustanova, pre svega sa VMA, često gosti, te možete biti pregledani od njih.

Od nedavno sa ovim prestižnim Dijagnostičkim centrom sarađuje i jedini zvanično sertifikovani fizioterapeutski centar u Timočkoj krajini – Centar kiropraktike i fizikalne terapije “ IST Manual RADENKOVIĆ“, jer NAJBOLJI PRONALAZE NAJBOJE!

„Možda Vam oni ne mogu ispuniti hiljadu želja, ali ako ste bolesni mogu Vam pomoći da Vam se ostvari ta jedna!“

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: