fbpx

Centar fizikalne terapije RADENKOVIĆ uspostavio saradnju sa dijagnostičkim centrom Neo Mag iz Niša

Preporuka:

U Zaječaru javna tribina na temu: Festivali u Srbiji i mesto Gitarijade među njima

"Festivali u Srbiji i mesto Gitarijade među njima" naziv je javne tribine koja će se održati u Omladinskom centru....

Humanitarni koncert grupe „Revolt“

Grupa "Revolt iz Zaječara organizuje humanitarni rock koncert "Srce za sve" 20. decembra. Prikupljena sredstva sa ovog koncerta biće namenjena...

Odložen početak naplate putarine od Niša ka gradovima Istočne Srbije

Iako je 1. decembra trebalo da prorade 3 nove naplatne rampe oko Niša, to se prema najavama nadležnih iz...
- Reklama -

Vreme kada su za analizu stanja organizma bili potrebni brojni pregledi, nalazi i procedure – davno je za nama. Savremeni dijagnostički centri koriste naučna dostignuća koja pojednostavljuju analize stanja organizma čineći ih povoljnijim, bržim i sa što manje neprijatnosti i nelagode.

Prvi Centar za dijagnostiku tog tipa na teritoriji Južne Srbije je dijagnostički centar „Neo Mag“ iz Niša sa kojim od nedavno sarađuje Centar kiropraktike i fizikalne terapije „Radenković“ iz Zaječara.

Ist Manual Radenković

Na jednom mestu sada možete dobiti kompletnu dijagnostiku (cd, film, izveštaj lekara specijaliste i konsultaciju sa istim), a sve u cilju da pacijent bude detaljno obavešten o svom zdravstvenom stanju kako bi preduzeo prave korake u daljem lečenju.

Dijagnostički centar „Neo Mag“ poseduje najbolje aparate za dijagnostiku, aparat za magnetnu rezonancu, aparate za skener, rendgen, ultrazvuk. Oni vrše specijalističke preglede, a odlikuje ih iskustvo, poslovnost, sigurnost i ljubaznost u radu.

Centar se može pohvaliti odličnom saradnjom sa vrhunskim ustanovama iz zemlje i inostranstva tako da su im stručnjaci iz drugih ustanova, pre svega sa VMA, često gosti, te možete biti pregledani od njih.

Od nedavno sa ovim prestižnim Dijagnostičkim centrom sarađuje i jedini zvanično sertifikovani fizioterapeutski centar u Timočkoj krajini – Centar kiropraktike i fizikalne terapije “ IST Manual RADENKOVIĆ“, jer NAJBOLJI PRONALAZE NAJBOJE!

„Možda Vam oni ne mogu ispuniti hiljadu želja, ali ako ste bolesni mogu Vam pomoći da Vam se ostvari ta jedna!“

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Rukometaši Zaječara 1949 dočekuju ekipu Rtnja

U okviru 11. kola rukometne Prve lige "Istok", zaječarska ekipa ugostiće tim Rtnja iz Boljevca. Petoplasirana ekipa iz Zaječara ima šansu da veže drugu pobedu...

U ponedeljak bez struje preko desetak ulica u Zaječaru

U ponedeljak, 16.decembra zbog radova na mreži bez napajanja električnom energijom biće žitelji nekoliko ulica u Zaječaru: Crvene Armije 1-102 Brionska,Karađorđeva,Korčaginova,Čegarska,Marije Bursać,Slavka Paunovića, Triglavska,Vase Pelagića,Podgorska,Jeremije...

Oblačno i tmurno

U Srbiji danas malo svežije vreme. Uglavnom u prvom delu dana,pretežno oblačno, ponegde sa kišom, na visokim planinama moguć slab sneg. Posle podne prestanak padavina,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: