fbpx
Društvo Timočka krajina

Bor: Umesto novogodišnjeg koncerta, novac zdravstvenim radnicima u kovid sistemu

FOTO: facebook.com/Grad Bor

Grad Bor nije, niti će planirati novac za organizaciju novogodišnjeg dočeka, a sredstva koja bi ove godine bila utrošena za te namene imaće bolju svrhu, rešili su gradski čelnici.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je rekao da će novac za organizaciju tradicionalnog novogodišnjeg koncerta biti preusmeren onima koji zaslužuju svo poštovanje, a to su zdravstveni radnici u kovid sistemu.

“Кao stimulaciju i zahvalnost za sve ono što su uradili za naše sugrađane, grad će, u skladu sa zakonskom regulativom, sredstva preusmeriti našim lekarima i medicinskim radnicima koji su na prvoj liniji fronta u borbi protiv virusa. To je samo mali doprinos grada za žrtvu koju su podneli naši zdravstveni radnici i koji su svoje živote podredili svom pozivu”, kaže gradonačelnik Aleksandar Milikić.

Bez obzira na to što neće biti organizacije koncerta, grad će biti okićen i rasveta će biti upaljena. Novogodišnja atmosfera u gradu neće izostati, jer je u ovim izazovnim vremenima važno da sačuvamo optimizam i duh praznika, naglasio je gradonačelnik.

Izvor: bor.rs

1 komentar

  • Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je rekao da će novac za organizaciju tradicionalnog novogodišnjeg koncerta biti preusmeren onima koji zaslužuju svo poštovanje, a to su zdravstveni radnici u kovid sistemu.—-jesi procitao komandante? a kod tebe to ne moze? ta sredstva ne mogu za drugo da se utrose??pa vidis da mogu.mogu kod pametnih ljudi.kod glupana i lopova to tesko ide…sram te bre bilo lopurdo..

Dodaj komentar