Hronika Izdvajamo

Autom oborio majku i dete sa bicikle u centru Zaječara

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas, nešto posle 12 sati dogodila na kružnom toku u centru Zaječara lakše povrede zadobile su majka i dete  nakon što ih je vozač automobila oborio sa bicikle.

Kako saznajemo, vozač automobila  marke „daewoo“ krećući se ulicom Svetozara Markovića ka centru grada, zbog neprilagođene brzine oborio je majku i dete sa bicikle dok su se kretale kružnim tokom.

Na sreću, majka i dete su zadobile samo lakše telesne povrede, a policijske patrole trenutno vrše uviđaj, pa se saobraćaj u centru grada odvija usporeno.

 

8 komentara

  • Pa sta ce majka sa detetom na ulici kada ima biciklisticku stazu. Sada moraju nadoknaditi stetu vozacu za ostecenje auta…

  • Потпуно забранти вожњу бицикала у граду. Ко хоће, на Краљевицу и нека вози колико му воља.

    • Mislite da se neko tek tako vozi biciklom kroz grad jer nema sta da radi? Mucnite malo tom vasom glavom pre nego sto lupnete nesto pa ostane zivi!!! Gde ima biciklisticka staza u centru Zajecara?? Sem toga uvidjaj je pokazao da vozac nije prilagodio brzinu a radi se o kruznom toku….ako Imate vozacku onda sigurno znate pravilo kruznog toka….po slici se vidi da je biciklista bio vec u kruznom toku a da je vozac auta naleteo u kruzni tok tako da ne dovodite zakljucke koje nema veze sa zdravom pameti

  • Daj majke ti gde si vido biciklističku stazu koja zaobilazi kružni tok, pojasni i nama da znamo. A u ostalom u normalno uređenim državama se promoviše biciklizam zbog smanjenja zagađenosti u gradu.

Dodaj komentar