Društvo

16.maja – „Dan otvorenih vrata“ na Fakultetu za menadžment u Zaječaru

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U okviru kampanje za upis studenata za školsku 2019/20. godinu, u četvrtak, 16. maja na Fakultetu za menadžment biće održani tradicionalni ,,Dani otvorenih vrata“.

Pomenutog dana Fakultet će posetiti maturanti srednjih škola iz Zaječara, a njihova poseta predviđena je za 13 sati.

Maturantima će biti predstavlјeni studijski programi i uslovi studiranja na Fakultetu, a biće u prilici da obiđu slušaone, kompjutersku laboratoriju, biblioteku, skriptarnicu, studentski klub i ostale sadržaje na Fakultetu.

Podsećamo, pravo upisa imaju kandidati sa završenim srednjim obrazovanjem u četvorogodišnjem trajanju.

“ Kandidat koji konkuriše za upis u prvu godinu osnovnih akademskih i strukovnih studija prijavljuje se i polaže prijemni ispit od 25. februara do 30. septembra 2019. godine, svakim radnim danom i subotom od 9 do 16 časova.

Redosled kandidata za upis u prvu godinu studija utvrđuje se na osnovu: opšteg uspeha postignutog u srednjem obrazovanju u četvorogodišnjem trajanju, uspeha na maturi i rezultata na prijemnom ispitu“, napominju u ovoj visoko-obrazovnoj ustanovi.

Prijemni ispit se polaže iz predmeta: informatika, matematika, preduzetništvo i ekonomika poslovanja, tako što se od ponuđenih četiri predmeta biraju i polažu dva predmeta.

Dodaj komentar