Društvo Timočka krajina

Zijin: Dodeljene nagrade za bezbednost zaposlenima u rudniku Čukaru Peki

zijin dodela nagrada
foto: Serbia Zijin Mining Doo Bor/https://www.facebook.com/szmbor

Kompanija Serbia Zijin Mining dodelila je nagrade i odala posebno priznanje kolegama zaposlenim u rudniku Čukaru Peki.

Ceremonija dodele nagrada za bezbednost u kompaniji Srbija Zijin Mining održava se svakog meseca od juna 2023. godine. Više od godinu dana svakog meseca odajemo posebno priznanje kolegama zaposlenim u rudniku Čukaru Peki koji su se istakli poštovanjem principa i pravila bezbednosti i zdravlja na radu, ali i svojim sveukupnim zalaganjem i doprinosom, jer je bezbednost srž poslovanja kompanije Srbija Ziđin Majning.

„Želim da se zahvalim svim rukovodiocima i kolegama. Hvala vam mnogo svima. Juna prošle godine prvi put smo organizovali ceremoniju dodele nagrada najistaknutijim pojedinicima i timovima u oblasti bezbednosti. Već godinu dana svakog meseca odajemo priznanje onima koji se osobito zalažu za bezbednost, kako ličnu, tako i svojih kolega.

Iz meseca u mesec primećujem da se zaposleni u kompaniji Srbija Ziđin Majning i izvođačkim firmama sve više ističu svojim radom i entuzijazmom i na tome sam svima zaista mnogo zahvalan. Na kraju, želim još jednom da poručim svima da poštuju pravila bezbednosti i primenjuju ih u svom radu”, istakao je direktor Sektora za bezbednost, zdravlje na radu i zaštitu životne sredine u kompaniji Srbija Ziđin Majning Li Šuhong.

Podsećamo, iz kompanije Zijin juče su objavili oglas za nekoliko novih radnih mesta!

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar