fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

ZAokret019: „Očekujemo da OJT Zaječar konačno postupi po krivičnim prijavama”

ZAokret019 oglasio se saopštenjem za javnost, u kom se navodi da očekuju da će Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru postupiti po krivičnim prijavama za zloupotrebu službenog položaja i ovlašćenja u vezi javne nabavke rekvizita za gradski bazen u Zaječaru.

“ZAokret019 podseća građane da su još 2019. podnete krivične prijave protiv tadašnjeg v.d. direktora JКP “Timok održavanje” Lalić Viceta i službenika za javne nabavke ovog preduzeća, za zloupotrebu službenog položaja i ovlašćenja u vezi javne nabavke rekvizita za gradski bazen. Tada je za 2 golića, 2 koša, mrežicu za odbojku i plutajući teren na naduvavanje ovo preduzeće dalo preko milion dinara. Rekviziti su kupljeni od firme čiji je vlasnik organizovao “City Games 2019” na gradskom bazenu.

Očekujemo da OJT Zaječar konačno postupi po krivičnim prijavama i informiše javnost o ovom slučaju.

ZAokret019 traži odgovornost za zloupotrebu i nesvrsishodno trošenje javnog novca koji putem ovakvih kupovina završava u džepovima partokratije na štetu građana”, navodi se u saopštenju.

ZAokret019

1 komentar

  • To, počelo je. Ničija nije gorela do zore. Ovaj slučaj je primer i dokaz kako je boranin iz Braćevca birao i postavljao direktore. Osnovni princip je bio LOJALNOST a ne sposobnosti i znanje. Ovo je najcrnji period u istoriji grada Zaječara. Najgori su na vlasti. Kraj ove agonije može da bude ako pametno glasamo i u što većem broju.

Dodaj komentar