fbpx
Politika

Zaječarci na izborima pokazali visok stepen zrelosti! Da li će opet biti PREVARENI???

Građani Zaječara na održanim lokalnim izborima pokazali su visok stepen zrelosti i odgovornosti prema svom gradu!

Na izborima su jasno i nedvosmisleno kaznili Srpsku naprednu stranku i poslali poruku da ta stranka treba biti opozicija u ovom gradu!

Pre samo 3 nedelje na predsedničkim izborima, Aleksandar Vučić dobio je u Zaječaru skoro 14,000 glasova ili 52 procenata.

Na lokalnim izborima, pojačali su svoju listu koalicijom sa strankom Rasima Ljajića, koju predvodi Dušan Mladenović, ali i sa udruženjem Za Česme i grupom građana „Ivan Joković Labud – Zajedno za Zaječar“.

Pored svih pritisaka na zaposlene u javnom sektoru, stotinama aktivista iz drugih gradova koji su sa spiskovima u rukama izvlačili ljude na glasanje, pored gomile džipova bez registarskih tablica koji su krstarili gradom i selima… Asfaltirane su ulice u finišu kampanje, Zaječar su opsedali ministri, obećavali investicije, nove fabrike, brda i doline.

ALI GRAĐANI SU REKLI NE! Lista Srpske napredne stranke osvojila je nešto preko 7,000 glasova. Duplo manje nego pre samo 3 nedelje!

Oko 60 procenata Zaječaraca glasalo je za opozicione liste, i situacija je tu vrlo jasna, da su građani želeli da SNS bude na vlasti, ne bi glasali za one koji su se u predizbornoj kampanji jasno deklarisali kao opozicija.

Nažalost, u politici je sve moguće, pa i situacija da se spoji nespojivo. Iako su građani poslali jasnu poruku da ne žele  Srpsku naprednu stranku na vlasti, možda baš upravo to i dobiju! Naravno, izgovor će biti da je to u interesu baš tih istih građana……

GRAĐANI SU POKAZALI OGROMNU ODGOVORNOST PREMA SVOM GRADU I ZRELOST PRILIKOM GLASANJA!  

DA LI ĆE OPET BITI PREVARENI, VIDEĆEMO!

1 komentar

  • Ako budu prevareni / obmanuti postoji resenje a zove se Timocka Buna. Ako je BN ucenjen da ne bude zakonski odgovoran onda sigurno je dupli agent.

    Od svih regiona u Srbiji jedino Timocki ima I svoju sopstvenu bunu. I to ne samo kao ulicu.

    ?

Dodaj komentar