Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom

ZA OSMEH VIŠE: Humanitarna akcija „Jedan paketić puno ljubavi“ (VIDEO)

Atlas Servis - 24h pomoć na putu

U okviru akcije „Jedan paketić puno ljubavi“ Crveni krst Zaječar danas je podelio novogodišnje paketiće deci iz Zajedničkog programa za inkluziju, deci korisnika Narodne kuhinje, deci koja su članovi Udruženja obolelih od celebralne i dečje paralize, kao i deci iz Udruženja za L-Down i Ustanove „Oblutak“. 

„U svakom segmentu se trudimo da deci ulepšamo dane. Sva deca se raduju novogodišnjim praznicima, paketićima i zimskim čarolijama, te smo se i mi baš potrudili da ova akcija koja nosi naziv „Jedan paketić puno ljubavi“ protekne baš onako kako treba“, istakla je danas Danijela Kraguljac, inače saradnik na programskim aktivnostima u Crvenom krstu.

jedan-paketic2

Ivan Simić, sekretar Društva za borbu protiv dečije i celebralne paralize, kaže da se trude da svake godine najmlađe članove Društva obraduju paketićima.

„Od kad je Društvo za borbu protiv dečije i celebralne paralize osnovano svake godine organizujemo podelu paketića. Ono što bih naglasio, a vezano je za ovogodišnju akciju, je to da smo paketiće obezbedili najviše uz pomoć Rocktora i grupe Sevdah metal, koji su pre par dana organizovali humanitarni koncert, koji je bio i više nego uspešan. Naravno, pomoć imamo i od strane Crvenog krsta i hvala im na tome“, rekao je Simić.

Za mališane volonteri Crvenog krsta odigrali su i novogodišnju predstavu pod nazivom „Ko je pravi Deda Mraz?“

jedan-paketic

Inače, „Jedan paketić puno ljubavi“ naziv je tradicionalne akcije koju svake godine sprovodi Crveni krst Zaječar.

Ove godine, Crveni krst ukupno je podelio 250 paketića za koje su slatkiše i slane proizvode prikupila deca iz osnovnih škola i vrtića.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar