fbpx
Politika

U Zaječaru samo miting – objavljen plan posete predsednika Vučića

Aleksandar Vučić u Boru; FOTO: zajecaronline.com

U okviru kampanje „Budućnost Srbije“ Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Predsednica Vlade Ana Brnabić posetiće u subotu,15. juna tri opštine Zaječarskog okruga Sokobanju, Boljevac, Knjaževac i Grad Zaječar.

Predsednik će, kako saznajemo, najpre posetiti Boljevac gde će u 12 sati obići fabriku FPM „Agromehanika“, nakon čega će dati izjavu za medije.

U 12 sati i 55 minuta Predsednik Vučić obići će i novoizgrađeni hotel „Ramonda“ na Rtnju, nakon čega će u 13 sati i 40 minuta na platou ispred hotela „Zdravljak“ u Sokobanji razgovarati sa građanima ove opštine.

Za 14 časova u planu je da poseta Žitkovcu i obilazak zasada jabuka „Tera Optima“, gde će se Vučić sastati sa lokalnim poljoprivrednicima.

Predsednikov dolazak u Knjaževac najavljen je oko 15 sati, a u 15 sati i 10 minuta trebalo bi da obiđe fabriku obuće „Falc East d.o.o.“ u ovoj opštini.

U 15 sati i 55 minuta u mestu Potrkanje između Zaječara i Knjaževca predsednik Vučić će obići i vinariju „Jović“.

Za 17 sati građanima Zaječara u blizini Gradske uprave Zaječar u planu je obraćanje predsednika Vučića i premijerke Brnabić.

Oni će se građanima Zaječara obratiti  sa govornice koja će biti postavljena na raskrsnici Hajduk Veljkove i ulice Generala Gambete.

Obilazak Zaječara nije u planu.

Zbog najavljenog dolaska predsednika Republike u Zaječar, saobraćaj će biti privremeno obustavljen u pojedinim delovima grada.

Zbog dolaska Vučića za saobraćaj zatvorene pojedine ulice u Zaječaru

 

 

 

 

 

 

Potrkanje

15:55 Obilazak vinarije Jović

Zaječar

 

 

 

4 komentara

  • Idi, vidi, sve prefarbano, i poneki covek. Gospodine Potemkin, buducnost Srbije sa Vama ne postoji

  • У Зајечар долази ΛV како би проверио дали стварно борани више воле псе луталице од његовог полтрона, климоглавцаи прелетача и уједно гробара РТБ Бор, Спасковског, уз здушну подршку ментора из власти. Убедиће се да Спасковског борани више уопште не воле. Њега, не воле ни Кинези, у сваком случају они више воле псета, као мес*ати продукт. Спасковски и то не завређује код кинеза. Много лаже и смрдљив је, не воле га ни глодари!

Dodaj komentar