fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

U Zaječaru formiran Gradski odbor Narodne stranke

FOTO: zajecaronline.com

Gradski odbor Narodne stranke formiran je i u Zaječaru. Za prvog čoveka stranke u ovom gradu izabran je Goran Kalčević.

Formiranju odbora prisustvovao je predsednik stranke Vuk Jeremić. U narednom periodu, razgovaraće sa građanima o njihovim potrebama, a i izradiće se detaljan plan i program.

“Obećao sam da ću biti prisutan kada budemo u Zaječaru formirali Narodnu stranku. Na mene će moći i lično da računaju, a i na rukovodstvo stranke, kao i resurse i snagu koje ima NS. Ova stranka svakim danom raste. Nakon godinu i po dana postojanja predstavljamo najbolje organizovanu opozicionu stranku u Srbiji”, istakao je Jeremić.

FOTO: zajecaronline.com

On je dodao je došlo teško vreme za bavljenje opozicijom u zemlji, a da je biološki odliv najveći problem sada u Srbiji.

“Teško je vreme za bavljenje poslom i opozicionim radom u našoj zemlji. Možda je čak bilo lakše devedesetih godina. Čak i tada je bilo više tolerancije i spremnosti da se sasluša drugo mišljenje. Ovaj režim nije spreman da pređe neke granice i baviti se opozicionim poslom je teško i u prestonici, a ne samo na lokalu. Imao sam priliku da se bavim i drugim stvarima u životu, ali sam se opredelio za politiku. Tri puta sam se selio iz svoje zenlje, četvrti put ne odlazim. Kada 800 ljudi ode iz grada kao što je Zaječar, predstavlja veliki biološki odliv.

U Srbiji je najveći problem biološki odliv bez presedana. Seobe modernog vremena imaju samo jedan pravac. Male su šanse da će se neko od njih vratiti ako jednom ode. Prazan prostor će naseliti neko drugi”, poručio je Jeremić u Zaječaru.

Gradski odbori Narodne stranke formirani su do sada u Leskovcu, Nišu, Trgovištu, Prokuplju…

FOTO: zajecaronline.com

 

Dodaj komentar