Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom

TRADICIJA DUGA 68 GODINA: Učenici zaječarske muzičke škole održali Novogodišnji koncert (VIDEO)

Tradicionalno i ove godine, učenici zaječarske muzičke škole održali su Novogodišnji koncert.

Na koncertu su se predstavili učenici klavira, gitare, violine, klarineta i harmonike, kao i kamerni sastav škole i hor učenika.

koncert-ucenici

„Novogodišnji koncert učenika muzičke škole je jedan od najstarijih koncerata još od kad je škola osnovana 1948. Punih 68 godina obeležavamo novu godinu upravo Novogodišnjim koncertom. Predstavili su se učenici svih odseka, odnosno klavira, harmonike, violine, klarineta i gitare, dok su za drugi deo programa kamerni sastav škole i hor učenika pripremili iznenađenje“, istakao je direktor Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ Stanoje Jovanović.

Kako kaže, polugodište 2016/2017. godine za učenike muzičke škole je bilo uspešno.

koncert-ucenici1

„Prvo polugođe traje do 27. januara, ali možemo da kažemo da imamo odlične rezultate. Imali smo takmičenje iz solfeđa koje unazad pet godina organizujemo, a uspeli smo i da u našoj koncertnoj sali ugradimo dve klime što je nama izuzetno drago, kao i našoj publici koja dolazi“, dodao je Stanoje Jovanović.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar