Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom

SVE ZA DEČIJI OSMEH: Moto klub Extreme Biker iz Malog Izvora podelio paketiće mališanima u selu

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Proteklih dana, Moto klub Extreme Biker iz Malog Izvora, priredio je pravo iznenađenje za mališane u selu.

Naime, pomenuti Moto klub, deci u Malom Izvoru podelio je paketiće, a za uzvrat, bajkeri u crvenom dobili su osmeh što je, kako kažu, i bio cilj ove njihove humane akcije.

I upravo ovakva akcija dokaz je da je za sreću i radost potrebno samo malo odvojenog vremena.

„Dan je protekao u druženju sa najmlađim meštanima našeg malog mesta sa prisutnim dečjim osmesima i našoj sreći u srcima. Male stvari ljude čine velikim. Pokažite i vi svoju veličinu“, poručuju iz Moto kluba Extreme Biker.

Inače, Moto klub Extreme Biker iz Malog Izvora osnovan je 13. avgusta 2016. godine, a na youtube kanalu i fejsbuk stranici svoje snimke emituju još od 30. decembra prošle godine.

bajkeri-veliki-izvor2

Organizatori su brojnih humanitarnih akcija, ne bi li omladinu zadržali na selu. Takođe, kao klub učestvuju u raznim radnim akcijama i van njihovog mesta, a kako kažu, rado se odazivaju i na pozive drugih moto klubova.

bajkeri-veliki-izvor

I za kraj, moto ovog kluba iz Malog Izvora glasi: „Mi jesmo iz malog mesta, ali naša dela govore o našoj veličini“.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Dodaj komentar