fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

Stigla nagrada za PREVARU Zaječaraca! – Boško Ničić u predsedništvu SNS-a!

Na današnjoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke, pored diskusije o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, Boško Ničić gradonačelnik grada Zaječara izabran je za člana predsedništva Srpske napredne stranke, a kako je najavljeno, u 17 sati očekuje se sastanak predsedništva SNS-a na kojoj će biti izabran i za potpredsednika stranke – javlja radio Magnum.

Izbor na najviše funkcije u Srpskoj naprednoj stranci svakako je nagrada za jednu od najvećih prevara Zaječaraca u političkoj istoriji.

Podsetimo, Ničić je na poslednjim lokalnim izborima, predstavljajući se kao oštar protivnik naprednjaka osvojio najveći broj glasova Zaječaraca, da bi preko noći “prodao” i izdao svoje birače i dobro “unovčio” svoju borbu!

„Udarao“ je Ničić tada po svim neistomišljenicima koji su upozoravali da njegov DIL sa SNS-om postoji, a „svojima“ poručivao: NITI JE TOGA BILO, NITI ĆE IKADA BITI!!!

SAČUVATI OBRAZ VAŽNIJE MI JE OD SVAKE FUNKCIJE, dodao je tada Ničić.

7 komentara

 • hahaaa….bravo ovčice koje sta glasale za crnog boleta…bravo..sada ste u društvo najvećeg balkanskog lopova i prevaranta..ma sta vas zabole.zivecemo mi i od sada isto.kao kerovi..idemo u red kod kontejnera

 • Najveca ljiga ikada koja je dosla u Zječar . Sebe je prodao , a glasace je izdao . Nikada vise u Zaječaru nece dobiti glasove .

 • Два крмета, која су била нико и ништа у Бору, довукла се се у Зајечар и усрећили га! Туга је што та ,,срећа” дуго траје.
  Од свих зајечарских ,,дођоша”, који су били на челу града, једино је др, Филимоновић осветлао образ и у маниру доброг домаћина Зајечару обезбедио Дом здравља, Фабрику воде, …….. Остали су били само мајстори у пражњењу градског буџета на незнане и мутне послове.

 • Ko ce znati sta je u ova luda vremena bolje…
  Dali biti uvek uz jaceg (preletac) Bugarski sistem…
  Ili vecito biti uz jedino na svetu poslovicu kod samo Srba
  JUNAK JE KOJI TRPI A NE KO BIJE
  Bosko ce reci da je to za dobrobit grada, građana i celog regiona…
  Zalaganje i uvlacenje kod vođe, moze se opravdati uz opasku (PRIBLIZI SE BLIZU, UDRUZI DA BIH MOGAO DA GA SAPLETES)
  Dali sve to radi za nase (svoje dobro) bolje sutra, vreme ce pokazati…
  Bice opet izbora, pa ko kako zasluzi (samo tezultati se priznaju) tako ce i dobiti.
  Obecanja i SARGAREPE sve manje ce građani prihvatati…

 • Sistem daljinskog grejanja u Boru u potpunosti je funkcionalan, a isporuka toplotne energije u gradu odvija se u režimu 24 sata neprekidno i bez većih problema. Sa ovakvim režimom rada, koji se primenjuje od početka grejne sezone, nastaviće se i u narednom periodu. Na taj način, korisnicima će biti osigurano uredno i kvalitetno grejanje, a sistem daljinskog grejanja biće zaštićen, kaže se u saopštenju borske Toplane.

  pogledaj kako rade normalni..kretenu..a ti trazi poskupljenje,..24 sata…e moj mentolu..

Dodaj komentar