Hronika Izdvajamo

ŠOK PREOKRET! HYPE NEZVANIČNO SAZNAJE: OSUMNJIČENI ZA UBISTVO D. I. NEGIRAO KRIVICU? NIKADA JE NIJE VIDEO U ŽIVOTU? PRVA IZJAVA advokata nakon pojavljivanja u tužilaštvu! S. J. prekinuo TIŠINU!

osumnjičeni Srđan Janković
Foto: HypeTV/Facebook printscreen/Ivana Ilić

HYPE NEZVANIČNO SAZNAJE: OSUMNJIČENI ZA UBISTVO D. I. NEGIRAO KRIVICU? NIKADA JE NIJE VIDEO U ŽIVOTU?

Osumnjičeni radnik borskog “Vodovoda” S. J. koji se sumnjiči da je počinio ubistvo male D. I. doveden je jutros ispred tužilaštva u Zaječaru, kako bi dao iskaz o zločinu koji je priznao da je počinio sa D.D.

Podsetimo, osumnjičeni za ubistvo devojčice D. I. preko branioca je poručio da više ne želi da se brani ćutanjem već da će progovoriti o zločinu.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE PRVOG POJAVLJIVANJA ISPRED TUŽILAŠTVA POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

foto: hypetv.rs

Sa lisicama na rukama i lancima na nogama, on je u pratnji svog advokata danas ušao u zgradu tužilaštva kako bi dao iskaz o slučaju.

Advokat osumnjičenog nije želeo da daje izjave dok se ne završi svedočenje, a sada po završetku progovorio je za Hypetv.rs.

HYPE NEZVANIČNO SAZNAJE: OSUMNJIČENI ZA UBISTVO D. I. NEGIRAO KRIVICU? NIKADA JE NIJE VIDEO U ŽIVOTU?

Po izlasku iz Tužilaštva u Zaječaru, advokat je zamolio predstavnike medija za strpljenje, te da ne može da daje nikakve izjave u ovom trenutku.

Foto: HypeTV/Živadin Bogdanović/advokat osumnjičenog za ubistvo D.I.

– Po dogovoru sa klijentom, insistirao je da ne dajem nikakve izjave. To je njegovo zakonsko pravo. – rekao je Živadin Bogdanović, advokat S. J.

– Koja je sledeća procedura?

– To će tužilac da odredi, šta i kako. – rekao je Bogdanović kratko.

Kako Hype nezvanično saznaje, osumnjičeni za ubistvo D. I. negirao je navodno krivicu uz reči da je navodno nikada nije video u životu.

Podsetimo,

D. I. nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora.

Foto: HypeTV

Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Kako je potvrđeno za ATV, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike JKP “Vodovod” Bor D.D. (50) iz Zlota i S.J. (50) iz Luke koji su priznali monstruozno ubistvo devojčice.

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Dodaj komentar