Politika

SNS pobedio u Malom Izvoru

Foto: Canva

Gradonačelnik Boško Ničić objavio je rezultate glasanja iz Malog Izvora i poručio opoziciji: ,,Trla baba lan da joj prođe dan“.

,,Na juče završenim predsedničkim i parlamentarnim izborima, na teritoriji našeg grada, dogodila se i jedna zanimljiva stvar koja puno govori o tome koliko je naš narod (ljudi, obični građani) pametan i mudar.
U selu Mali Izvor, gde su mesecima “Ćute”, tuta mute, nekakvi Slobodani i naši lokalni “jedva se zbrasmo političari” (sad su na izborima i dokazali rezultate svog divljanja u gradskom parlamentu), ubeđivali narod da će im vlast dozvolom za otvaranje kamenoloma na državnom zemljištu uništiti selo, zatrovati njive i ostaviti ih bez pijaće vode. Trla baba lan da joj prođe dan …
Mi (ta, po njima “gnusna vlast”) se nismo ni branili (a i od čega bi), ni oglašavali. Čak nismo, da im ne bi smo omogućili da izazivaju incidente, u ovo divno selo otišli na predizbornu tribinu. Znali smo da će narod, građani, znati najbolje, bez našeg uticaja, da “presude” i prosude“, napisao je Ničić na svom Fejsbuk profilu i dodao da su građani ,,presudili“ u korist SNS-a i Aleksandra Vučića, kada su u pitanju i predsednički i parlamentarni izbori.

Na predsedničkim izborima u Malom Izvoru je 71,09% glasova osvojio Alesandar Vučić, dok je lista ,,Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ odnela 60,16%.

Dodaj komentar