Politika

SKANDAL!!!! Poverenika „DVERI“ Dejana Dimitrijevića policija pozvala na informativni razgovor!

pokret dveri zaječar
foto: ilustracija

Nakon današnje konferencije za novinare koju su u svojim prostorijama  održali članovi pokreta „Dveri“, usledio je telefenski poziv povereniku starešinstva pomenutog pokreta, gde su mu službenici policije postavili pitanja u vezi poziva koji je ovaj pokret uputio građanima Zaječara kao i svim političkim partijama, da se u što većem broju odazovu i okupe na otvaranju nezavršenog mosta u Kotlujevcu. Prilikom poziva na konferenciju za novinare na kojoj je naš novinar prisustvovao, nije bilo ni reči o nasilju ili ne daj bože nekim većim incidentima , već su predstvnici pokreta „Dveri“ pozvali građane da svoje mišljenje o graditeljskom poduhvatu plagijata mosta preko Visle, iskažu pištaljkama.

Zajecar Online postavlja pitanje policijskoj upravi u Zaječaru, da li je za nošenje pištaljke potrebna posebna dozvola ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, i da li ovakvim ponašanjem stavljaju do znaje građanima Zaječara, da su na otvaranje mosta koji je napravljen parama svih poreskih obveznika cele Srbije, jedino dobrodošli članovi i simpatizeri Saše Mirkovića i SNS-a.

Na ovaj način policija krši elementarno ljudsko pravo kretanja i okupljanja, kao i iskazivanja slobode govora i mišljenja.

Da li je sutra zabranjeno okupljanje slobodnih građana na otvaranju plagijata i nezavršenog mosta u Kotlujevcu?

Dodaj komentar