Politika

RADULOVIĆ U ZAJEČARU: Na ovim izborima građani mogu da daju otkaz Aleksandru Vučiću! (VIDEO)

Kandidat za predsednika Srbije Saša Radulović posetio je sinoć Zaječar.

U okviru turneje „Krug za drugi krug“ predsedničke kampanje pokreta „Dosta je bilo-Saša Radulović“, u svečanoj sali Hotela Hamburg, Radulović je sa svojim saradnicima održao tribinu.

„Ovi izbori su referendum protiv Vučića. Ovi izbori nisu za bilo kog kandidata, nego protiv Vučića i njegove katastrofalne politike. Obećao je borbu protiv korupcije, a ono što vidimo pušten je Dinkić, Karić, a nijedna od spornih privatizacija nije rešena. Ispalo je da je Srbija opljačkana, a niko nije kriv.

Na ovim izborima građani imaju izbor. Mogu da daju otkaz Aleksandru Vučiću. Glavni cilj je da izađu u što većem broju na birališta, da bi došli do drugog kruga, jer će na taj način jedan od kandidata koji su protiv Vučića ući u drugi krug. Imamo priliku da mu damo otkaz na ovim izborima. U protivnom imaćemo 5 godina mraka.

Poruka je: Ti biraš, tvoja zemlja ili Vučićeva korumpirana partijska država“, poručio je sinoć Saša Radulović.

Pored čelnika pokreta Saše Radulovića, učesnici sinoćne tribine bili su i poslanici republičkog parlamenta Ana Stevanović, Tatjana Macura, Branka Stamenković, Branislav Mihajlović, Ratko Jankov, Aleksandar Stevanović.

Na tribini, ispred svojih sugrađana, predstavili su se i kandidati za odbornike na listi Grupe građana „Dosta je bilo“.

Pogledajte izjavu Saše Radulovića:

Dodaj komentar