PUPS predao listu za SAMOSTALNO učešće na izborima u Zaječaru

0

Partija ujedinjenih penzionera Srbije u Zaječaru predala je danas oko 11 sati listu odbornika za učešće na predstojećim lokalnim izborima.

Listu čini 18 kandidata, nosilac liste je predsednik PUPS Milan Krkobabić, a prvi na listi odbornika za parlamentarne izbore u Zaječaru je Isidor Marković, potpredsednik GrO PUPS Zaječar.

„Za listu je prikupljen 621 potpis poverenja građana. Partija ujedinjenih penzionera Srbije uvek je na izbore izlazila u koalicijama sa drugim strankama, međutim ovoga puta izlazimo samostalno. Želja nam je i obaveza i potreba da 18.000 penzionera ima za koga da glasa, i da bude u situaciji da se opredeli za ovu partija koja pre svega brine o penzionerima, socijalno ugroženima, nezaposlenima“, poručio je Marković.

R E K L A M A

Pogledajte izjavu Isidora Markovića: 

Podršku zaječarskim članovima PUPS-a prilikom predaje liste pružila je i Vera Paunović, član Izvršnog odbora PUPS-a i narodna poslanica u republičkom parlamentu.

“ U Zaječaru se najpre mora naći rešenje za izlazak grada iz teške ekonomske situacije u kojoj se već godinama nalazi, ali i za ljude koji su ostali bez posla, a nisu ni dovoljno stari za penziju, ni dovoljno mladi da ih neko ponovo zaposli. O takvim građanima zaječarski PUPS će posebno voditi računa“, poručila je Vera Paunović.

Pogledajte izjavu Vere Paunović:

Hadži-Milorad Stošić, predsednik Izvršnog odbora PUPS-a i narodni poslanik posetivši Zaječar podsetio je da u gradu na Timoku ima 18 hiljada penzionera o kojima neko mora da brine i koji moraju imati predstavnike u lokalnom parlamentu, kako bi zastupali interese i penzionera i socijalno ugroženih kategorija.

“  Mi smo partija časnih namera, tu su uglavnom časni i čestiti ljudi. Ljudi od znanja, od umeća koji mogu pomoći da grad Zaječar stane na svoje noge. I da sa nekoliko odbornika u gradskom parlamentu zaista možemo da zastupamo interese 18 hiljada penzionera u gradu, ali i socijalno ugroženih kategorija“, poručio je Stošić.

Pogledajte izjavu Hadži-Milorada Stošića:

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here